Panelled Piniginės Mobilųjį Telefoną Kišenėje, Rankinėje 2018 Rankų darbo Natūralios Odos Vintage Ilgai Stiliaus moteriškos Piniginės

€43.37

-19%

€53.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moterų piniginės, stilius piniginės, kišenėje piniginės, Pigūs moterų piniginės, Aukštos Kokybės stilius piniginės, Kinijos kišenėje, rankinėje Tiekėjų.

Medžiaga: karvės oda turi įtakos gyvenimo aplinką karvė. Normalu, kad jie palikti pėdsakai (randų, kaliaus) ant paviršiaus. Jei jums tai ar nežinau, kad apie natūralios odos,prašome gerai Pagalvoti prieš perkant. Amatai: visos rankinės yra rankų darbo, jis gali palikti kai kurie rankų darbo pėdsakų. Taigi rankinėje negalėjo būti tobula, tačiau tai neturės įtakos kokybei. Dažai: Kad rankinės yra pirmasis, pagamintas iš baltos karvės odos, tada dažyti Profesionalus meistras. Tada formą, spalvą, tada jis tapo vintage stiliaus Rankinė. Nes dažytos rankomis, kad spalvos gali ne vidutinis, Metalo dėmes ir siuvimo vieta negali būti nudažyti, tačiau tai neturės įtakos kokybei ir naudojimo rankinėje. Nes medžiaga, amatų,ir spalva, kad rankinėje unikalus. Dėmesio: dėl rankinio matavimo,gali būti 1-2 cm klaida, Nes kompiuterio monitoriaus nustatymų gali šiek tiek skirtis spalva.

Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Piniginės Standartinis Piniginės
Pamušalas Poliesteris
Prekės Svoris 300g
Modelio Numeris F1043-3
Apdaila Nėra
Elemento Plotis 2cm
Uždaryti Tipas Hasp
Prekės Pavadinimas FCTOSSR
Interjeras Mobilųjį Telefoną Kišenėje,Interjero Lizdas Kišenėje,Kortelės Turėtojas,Pastaba Skyrelio
Modelio Tipas Panelled
Piniginės Ilgis Ilgai
Elemento Ilgio 21cm
Elemento Aukštis 11cm
Lytis Moteris
Stilius Derliaus
Elemento Tipas Piniginės
Pakuotės Dydis 22cm x 5cm x 15cm (8.66in x 1.97in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.45kg (0.99lb.)

Panašūs produktai