Universalus Anglies pluošto spalvos Automobilį dekoratyvinis Oro Srauto Normą Scoop Turbo variklio Dangčio Angos Dangtis nemokamas pristatymas automobilių Lipdukai

€12.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių lipdukas, automobilių apdailos, Anglies Pluošto, Pigus automobilių lipdukas, Aukštos Kokybės automobilių apdailos, Kinijos anglies pluošto Tiekėjai.

pradėti

pabaiga

Tai yra Universalus dalis jūsų Automobilio ,jis gali padidinti atlikti savo automobilį ir jūsų automobilis so cool !! tai yra laiko pakeisti ir atnaujinti Padengti savo Automobilį dabar !!

Techniniai duomenys: prekės KODAS:A009-02-3 Brand new ir aukštos kokybės oro srauto scoop. Matmenys:334mm x 248mm x 49mm(ilgis x plotis x aukštis) Medžiaga:plastiko Spalva:Anglies pluošto spalvos Svoris:0.3 KG

Charakteristikos: Kad jūsų automobilis specialus kietas ir savitas. Padeda ir Saugo Variklio dangtis Kietas Būklės,šiek tiek. Leiskite orui eiti per scoop variklio srityje.

Įrengimas guidlines: oro srautas gali būti lengvai įdiegta variklio gaubtu arba automobilio stogo su dukart juosta pritvirtintas onbottom produkto. Siekiant išvengti sunaikinti Pastos poveikį,prašome ne klijuoti oro scoop pagal hightemperature. Prašome don ' t sušlaptų pasta dalis per 24 valandas po įdiegimo.

Pakuotė:

1 vnt Oro Srautas

Medžiagos Tipas ABS
Elemento Plotis 24.8cm
Lipdukas Rodymas vadovas
Prekės Pavadinimas Gremlins
Elemento Ilgio 33.4cm
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Modelis OEM
Elemento Aukštis 4.9cm
Tipas Kitos 3D Lipdukas
dizainas Animacinių filmų
kategorijos 3D
Prekės Skersmuo 33.4cm
Pakuotė Ne Supakuoti
Elemento Tipas Lipdukai
Modelio Pavadinimas Universalus
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 24cm x 18cm x 6cm (9.45in x 7.09in x 2.36in)

Panašūs produktai