Ryškus Led Apšvietimas Bažnyčios Sietynai

€809.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bažnyčios sietynas, sietynas liustra, led šviesos liustra, Pigūs bažnyčios sietynas, Aukštos Kokybės sietynas liustra, Kinija led šviesos liustra Tiekėjų.

Ryškus Led Apšvietimas Bažnyčios Sietynai

Dydis: W70cm*H120cm(W28"*H48")

Apie liustra:

Meninio stiklo apšvietimas su unikalų tvist. Sietynai, kad bus įsižiebti savo gyvenimą. Ranka pūstinis spalvinga, su unikaliu ašaros ir susukti stiebai.

Kiekvieną sietynas ateina standartinis su keturiais ar daugiau 110V-240V LED lemputes , šlifuoto nikelio lubų prijungti ir laidu-lock montavimo aparatūros. Pagaminti iš 100% ranka pūstinis stiklas, kiekvieną stiklo kamieninių priemones, tarp 10-20 cm ilgio ir yra atskirai pakabinti ant centrinės metalinis rėmas. Montavimas, vėjas su mūsų lengva naudoti įdiegimo vadovas ir nemokamą pagalbą telefonu. Tik 1 dydis. Visi Šviestuvai gali būti pylimas, sumontuoti arba sumažino iki 80 cm nuo lubų su mūsų reguliuojamas kabelis-lock kabeliai. Aparatūros ir elektros įranga.

Matmenys:

Kadangi kiekvieną stiklo stiebas yra atskirai prapūsti, dydžiai yra apytiksliai. Jūs galite pakeisti dydį ir spalvą. Pakavimas Ir Pristatymas

Pakuotė:

Pristatymas:

Laivyba yra visada 100% NEMOKAMA visame pasaulyje AVS . Būkite tikri, kad jūsų liustra atvyksite laiku ir sveika, kaip ir kiekvienas stiebas yra įdėtos atsargiai, plastiko putų, skirtas užtikrinti saugumą, stiklo. Mes jau laivybos stiklo visoje šalyje daugelį metų ir gali būti patikimas su savo siuntą. Prašome leisti 3-4 savaites, pristatymo, nors dažniausiai užsakymai bus pristatyti per 2-3 savaites. Prioriteto/Express delivery galima gauti pateikus specialų prašymą. Visi paketai apdraustas nuo lūžimo. Mūsų Paslaugos

Įrengimas ir Priežiūra:

Elektros instaliacija yra labai similiar norint pradėti ventiliatorius ir organizuoti stiklo kūrinių yra iš tikrųjų įdomus! Jei jūs kada nors paruošti gėlių puokštė, galite sudėti į vieną iš mūsų sietynai. Kas liustra atvyksta su lengvai naudoti įrenginio vadovas, ir mes džiaugiamės galėdami jums vaikščioti per diegimo telefonu. Visi mūsų darbuotojai turi praktinės patirties kabinti šie šviestuvai ir yra fantastinis išteklių už patarimus ir pasiūlymus. Priežiūra yra lengva, naudojant kondensuotas oro valymas. Lemputės yra prieinama per viršuje liustra. DUK

Kaip Pritaikyti savo liustra:

Daugiau nei pusė į stiklo meno, šviestuvais, mes prekiaujame čia yra pritaikyti tam tikru būdu. Tiesiog skambinkite mums parduotuvę ir leiskite mums žinoti, ką jūs norite iš savo liustra ir mes bus padaryti tai atsitiks!

Flush Montavimo arba Kabinti Savo Liustra iš Aukštos Lubos: Norite, kad jūsų liustra, kaip arti lubų, kaip įmanoma? Jokių problemų. Visi mūsų šviestuvai gali būti viename lygyje montuojamas prie lubų, be jokios papildomos įrangos ar vargo. Aukštos lubos, galime pridėti papildomų ilgų kabelių už simbolinį mokestį. Standartinis kabeliai yra reguliuojamas iki 80 cm ir turėtų dirbti dauguma skyrių.

Custom Matmenys: Jei galite apie ką nors svajoti, mes galime sukurti. Mes galime komisija bet kokio dydžio šviestuvo kad atitiktų specifikacijas jūsų namų ar darbo vietos. Su daugiau nei 6 metų patirtį, išsilavinimą užsakymą pasiūlymus tiek komercinių ir gyvenamųjų namų interjerai, mes gali sujungti liustra, kad bus palikti jums ir jūsų svečiams žado už metus į priekį. Skambinti vienu iš mūsų meno konsultantai ir mes gali sujungti užsakymą pasiūlymą su specialiomis matmenys ir kainodara tik jums.

Kaip užsisakyti:

Jei norite sietynas mes turime nuotraukoje, tiesiog spustelėkite "pridėti į krepšelį" mygtuką, tada pereikite prie mokėjimo. Jei turite klausimų apie mūsų šviestuvais, ar norite pridėti pasirinktinį funkcijos, paskambinkite mums ir mes galime dirbti paprotys, kad per telefoną. Jei jūs tiesiog negali nuspręsti, kurios liustra atitinka jūsų poreikius, tegul vienas iš mūsų kvalifikuoti meno konsultantai sukurti asmeninį pasiūlymą jums naudojant spalvas ir matmenis iš savo namų ir (arba) verslo. Mes mylime ir į stiklo meno, ir negali laukti, išgirsti iš jūsų! Įmonės Informacija

Spalvų paletė:

Top produktai:

Naujas Atvykimą:

Atspalvis Kryptimi Žemyn
Maitinimo Šaltinis AC
Įtampa
Apdaila Geležies
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Dydis
Garantija 7days
Stilius Art Deco
Galia 3w/LED
sertifikavimo CE,UL
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Diegimo Tipas Semiflush Mount
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Savybės 100% ranka pūstinis
Modelio Numeris BGC3004
Elemento Tipas Šviestuvai
Atspalvis Tipas Skaidrus Stiklas
Pagrindo Tipas G9
Skaičius Žibintai 6
Korpuso Medžiaga Stiklas
Yra pritemdomi No
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 60cm x 60cm x 60cm (23.62in x 23.62in x 23.62in)
Pakuotės Svoris 15.0kg (33.07lb.)

Panašūs produktai