Nerūdijančio Plieno, Dvigubo Žiedo Jungtis Papuošalai Išvados, Padalinta DVIGUBAS Žiedas, Žiedai, Didmeniniams

€23.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: papuošalai išvados, Jungtys Papuošalai Išvados, žiedo jungtis, Pigūs papuošalai išvados, Aukštos Kokybės jungtys papuošalai išvados, Kinija žiedo jungtis Tiekėjų.

Dydis yra žymima 6mmx0.6mm, svoris yra 200gram, yra atitin 2000pcs

Sveiki atvykę į Topbeads.kn Mūsų linijos birių granulių ir didmeninė prekyba juvelyriniai dirbiniai yra labai vertinamas mūsų klientams. Mes suteikia puikią klientų aptarnavimo ir kokybės, kad dar reikia pranoko bet internete Kinijos bendrovė. Mes laukiame užklausų ir stengiasi šaltinis produktų, išvardytų mūsų svetainėje. Mūsų Korporacijos Tikslai Klientų aptarnavimo lieka mūsų pagrindinis prioritetas. Kokybės detalės, ekonomiškas kainomis. Pastovus teikimas, naujų ir novatoriškų dizaino. Klientų aptarnavimo per personalo plėtra, komandos formavimo ir nuolatinį mokymą. Korporacijos Šūkis:

Paslaugų kokybė, konkurencingos kainodaros ir operatyvų pristatymą.

Svetainės informacija

Ne Topbeads.kn rasite tik aukščiausios kokybės didmeninės karoliukai, handcrafts ir juvelyrinių dirbinių. Mūsų klientų aptarnavimo komanda gali suteikti pagalbą ir patarimus renkantis esamą produktų ar projektuojant ir gaminant naujus gaminius. Mes turime didelę tarptautinių klientų ratą ir tikimės, kad padėti jums ir toliau. Mes didžiuojamės mūsų greitas ir paslaugus aptarnavimas. Užsiregistravę mūsų svetainėje, galite tiesiog pridėti elementą prie jūsų pirkinių krepšelis. Mes priimame mokėjimus per " Western Union, Banko pavedimu arba sąlyginio Deponavimo. Internete vežimo sekimo yra numatyta jūsų ramybė. Visus užsakymus pateikti telefonu arba internetu, būtų saugus ir asmeninė informacija yra konfidenciali.

Kokybė, Dizainas ir Vertė

Kaip pirmaujanti tiekėjas didmeninė papuošalai, Kinijoje, savo klientams mes galime pasiūlyti neįvykdyti klientų aptarnavimo ir žymiai sumažintomis kainomis. Kilmė ir gamina savo produktus, leidžia mums teikti itin konkurencingas kainas mūsų klientams. Mes didžiuojamės tik gyvulių aukščiausios kokybės prekes.

Mūsų Paslaugos

Mes išlaikyti profesinės, dar draugiškus santykius su kiekvienu iš mūsų klientams. Mes vertiname ir skatiname pasiūlymus iš dabartinių ir būsimų klientų. Mes didžiuojamės mūsų greitas ir paslaugus aptarnavimas. Internete vežimo sekimo yra numatyta jūsų ramybė.

Apmokėjimas:

Mes galime sutikti, sąlyginio Deponavimo, "western union", Banko pavedimu ir kt. Daugiau išsamios informacijos tiesiog susisiekite su mumis topbeads.kn-kaip mokėti.

Pristatymas:

Mes laivas tiesiogiai į pasaulio vietų-iš Kinijos. Kinija naudoja metrinę svorio. Naujokas, 1000 gramų lygu 1 kilogramas, kuris yra apie 2.2 svarų. Mes burbulas-wrap crazy čia.Jūsų lobis atvyksta pagalvėlė oro. Daugiau nei septyni laivybos funkcijos yra prieinamos ir skiriasi kaina ir pristatymo laikas.Kaina priklauso nuo šalies, kur galima.Faktines išlaidas, bus pridėta, kai jūsų užsakymo tvarkomi . Pristatyti priklausomai nuo paskirties vietos , laivybos metodas, kurį pasirinkti, ir kiek laiko užtrunka išvalyti muitinės.

Atsiliepimai

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas,prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 Balai. Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties,prašome ją suteikti mums GALIMYBĘ PADARYTI viską teisingai, prieš išvykdami neigiamas/neutralus atsiliepimų. Žvaigždė-balai yra labai svarbu mums.

Elemento Plotis 0.6cm
Modelio Numeris DRW001
Dydis 6mm
Prekės Skersmuo 0.6cm
Prekės Svoris 110g
Medžiaga Metalo
Papuošalai Išvados Tipas Peršokti Žiedai & Split Žiedai
Elemento Tipas papuošalai išvados
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Produkto Savybės atidaryti šuolis žiedai
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas daug (2000 vienetų/lot)

Panašūs produktai