NAUJAS! APS-C jutiklio valymo tamponų rinkinys + oro pūstuvas + objektyvas audiniu rinkinys, skirtas DSLR CCD/CMOS, objektyvas valymas

€19.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nustatyti monetos, nustatyti šeimos, audinio maišelis, Pigūs nustatyti monetos, Aukštos Kokybės rinkinys šeima, Kinija audinio maišelis Tiekėjų.

NAUJAS! APS-C jutiklio valymo tamponų rinkinys + oro pūstuvas + objektyvas audiniu rinkinys, skirtas DSLR CCD/CMOS, objektyvas valymas

Produkto Sudėtis

APS-C jutiklio valymo servetėle 24mm x 13 vnt

Jutiklis švaresnis 15ml×1pcs

Integruotas uraganas oro pūstuvas ×1pcs

Mikropluošto objektyvo valymo servetėlės 15cm x 15cm x 1pcs

Tinka profesionalus valymas, visų rūšių viso kadro DSLR jutiklis CCD/CMOS (jutiklis plotis 24mm),aukštos kokybės objektyvo,UV objektyvas ir spalvų filtras.

Taip pat galite valyti naudojamos mobiliojo telefono ekrane,optinis objektyvas,kompiuteris, ekranas,klaviatūra,akiniai ir kt.

Produktų Įžanga

1. APS-C jutiklio valymo servetėle --100 klasės CLEANROOM vakuuminės pakuotės. Išvengti įtaką dulkių transportavimo ir sandėliavimo metu. Nešiojamų imtis kartu per gegužinė fotografavimo. Specialios medžiagos ir ergonomiškas dizainas, patogiau!

2. Jutiklis švaresnis --Aplinkos, netoksiškas, gera nepastovumo ir puikią valymo galimybė. Specializuojamės jutiklių valymas, veiksmingai pašalinti užsispyręs dėmes.

3. Integruotas uraganas oro pūstuvas --Super minkštas antgalis išvengti atsitiktinio sugadinimo atveju kontaktą su objektyvo, jutiklių ir kitas subtilus dalis. Aplinkos silicio gelio medžiagos, netoksiškas ir bekvapis. Atitinka RoHS standartus. Galinga oro srovė, kuri gali veiksmingai nupūsti dulkes siūlės.

4. Mikropluošto objektyvo valymo servetėlės-Ypatingoms amatų tvarkymo mikropluošto audinio, kuris gali tiesiogiai kontaktinių lęšių, jutiklių ir kitas subtilus paviršių. Puikus valymo gebėjimas lengvai pašalinti užsispyręs dėmes, pirštų atspaudus ir aliejaus dėmes. Ne statinis atsirasti apliejimo. Vakuuminės pakuotės, švarus ir nešiojamų.

Naudojant Metodą Pasirinkti, švarią, sureguliuokite fotoaparato valyti režimas) kilimo ir objektyvas. Naudoti profesinės VSGO oro pūstuvas išpūsti dulkes toli. Imti valymo servetėle ir padaryti liežuvio gabalas formą apie 60 kampas valyti veidą su jutiklio paviršiaus. Švelniai braukite pirštu iš vienos pusės į kitą. Pakartokite priešinga kryptimi, naudojant švariosios pusės tamponu. Keisti naują tamponu į kartokite 3 veiksmą, kol CCD/CMOS ar objektyvas švarus. Jei užsispyręs dėmių lieka, įpilkite 1-2 lašai švaresnis dėl naujų atidaryta tamponu, tada naudokite šiek tiek sudrėkintą tamponą valyti jutiklis arba atšvaitas ir švari, dar kartą su dar viena nauja atidaryta sausa servetėle, kad sugertų tikėtina, likutinė švaresnis. Uždaryti švarus režimu, kai valymas baigtas. Išjunkite maitinimą ir įdiegti objektyvas. Laikyti fotoaparatą pasisavinimo fotoaparato krepšys, arba spintoje.

PASTABOS

1. Nuvalykite fotoaparatą iš karto po naudojimo gali veiksmingai pašalina dulkes ir kitas dėmes, taip pat padidinti naudojant savo gyvenimą.

2. Prašome patikrinti, ar baterija prieš valymą atveju mažos galios atšvaitą, pasukite atgal į pakenkti valymo metu.

3. Per valymo jutiklis arba objektyvas, vienas tamponu, geriau naudoti tik vieną kartą, todėl, kad būtų išvengta dėmių ar dulkių klijuoti ant tamponu sukelti antrinę taršą.

4. Jei užsispyręs dėmes dar negali būti panaikinta po valymo objektyvas audiniu ir vandeniu (pavyzdžiui, koloidų dėmes kairėje naudojant neprofesionaliai valymo priemonės). Prašome susisiekti su gamykloje degalinės pagalbos ir nevalykite patys, siekiant išvengti žalos objektyvas.

5. Nenaudokite jutiklis siurblys žemos temperatūros atveju švaresnis užšalimo. Saugoti nuo aukštos temperatūros.

6. Žala atsirado ne laikytis veikimo būdas turėtų imtis vartotojo savęs.

7. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Ne valgyti ar žaisti!

Prekės Įvadas.

VSGO yra profesionalus skaitmeninės įrangos valymas ir priežiūra prekės ženklą, kuris priklauso Jieyong technologija. Mes visada reikalauti nepriklausomo inovacijų ir stabilią plėtrą, sutelkiant dėmesį į vertingų aplinkos pageidaujamą produktai, ir pasiūlyti aukštos kokybės produktus, siekiant patenkinti naujus poreikius.

Mes garantuojame, kad visi mūsų produktai yra pagaminti iš 100 klasės švarus kambarį. Jutiklio valymo lazdele, objektyvo valymo servetėlės, anti-static pirštines ir kiti pagrindiniai produktai yra supakuoti į vakuuminį paketą. Visi mūsų produktai praėjo ISO9001, CCC ir RoHS sertifikatas.

Pristatymas.

Pristatymo kaina: Skirtuką produktų aprašymo puslapis, ir pamatysite, pristatymo detales. Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų, kurias išvedant reikiamą informaciją. Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje Kinija Paštu, Oro Paštu. Visi užsakymai bus išsiųsti per 3 dienas. Pristatymo laikas taip:

Šalis

Pristatymo Laikas Santrauka

Darbo Dienų (Atostogos nepridedami)

12-15

16-20

22-27

28-32

33-44

Darbo Dienos + Savaitgalio

16-19 metų

22-26

30-37

38-44

45-60

Jungtinė Karalystė

Sklypas Atvyko Santykis

12.0%

60.5%

28.3%

5.2%

3.0%

Jungtinės Amerikos Valstijos

Sklypas Atvyko Santykis

8.5%

54.3%

28.0%

9.2%

4,0 proc.

Kanada, Prancūzija

Sklypas Atvyko Santykis

4,0 proc.

48.2%

28.0%

15.3%

5.5%

Australija

Sklypas Atvyko Santykis

20,8 proc.

51.0%

14.0%

10.0%

5,0 proc.

Rusija

Sklypas Atvyko Santykis

0.0%

1.0%

15.0%

49.0%

35.0%

Brazilijos ir kitų šalių

Sklypas Atvyko Santykis

0.0%

1.0%

15.0%

49.0%

35.0%

Grąžinimo Politika

Mes siūlome nemokamai grąžinti už tuos užsakymus, kurie neatitinka savo interneto aprašymai paskelbta Kapt.lt. Kai sąlyga dėl reikalavimo yra laikomasi, jūs

Dydis 16*12*5 cm
Modelis DDR-16+DPD-4
Modelio Numeris DDR-16+DPD-4
Pavadinimas APS-C dslr jutiklio valymo servetėle, oro pūstuvas
Sertifikatas ISO9001, CCC, SGS, RoHS
Prekės Pavadinimas VSGO
Pakuotė Nepriklausoma vakuumo pakuotėje
Kilmės SHANGHAI, KINIJA
Prašymas švarus ir APS-C jutiklis CCD/CMOS, objektyvas
g.m. 0.25 KG
Tipas Kliringo kostiumas
Pakuotės Dydis 18cm x 13cm x 5cm (7.09in x 5.12in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai