MEHOFOTO Gėlių Sienos Naujų Audinio Flanelė Fotografijos Fone Naujagimių Vinilo Fonas Vaikų foto studija F1207

€13.88

-20%

€17.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fotografijos fone, fonas naujai, fonas fotografijai, Pigūs fotografijos fone, Aukštos Kokybės fonai naujai, Kinija fone fotografijos Tiekėjų.

Medžiaga: Poliesteris(Flanelė) Medžiaga Poliesteris yra tirštas, nepermatomas ,gali būti plaunami,ne siūlės,neblunka.Storas,patvarus,ryškios spalvos,be siūlės.Gali būti naudojamas kelis kartus,tinka Profesionaliems Fotografams ir fotografijos Studijos.Tai tinkamiausias pasirinkimas fotografams. Tai gali būti sulankstyti lengvai vykdant vietą.

Kaip pašalinti raukšles, galite plauti arba hang-up iš geležies arba iš nugaros, veido pašalinti raukšles, raukšles, yra lengvai pašalinami.

Jei fonas yra purvinas,jūs galite mesti jį į skalbimo mašiną.

Maksimalus vientisas, plotis 300cm

Tipas:Šilumos perdavimo spausdinimo

Medžiaga: Nylon Oxford Medžiaga

Jie yra pelninga imtis vieta

Jei fonas raukšlėtis ar raukšlių,nustatyti ar pakabinti butas, 24-48hour,geležies atgal punktas,nuplaukite juos su ranka,tada jis bus sklandžiai vėl.

Tipas:Šilumos perdavimo spausdinimo

Medžiaga: Plonas vinilo medžiaga

Savybės: Šviesos absorbant , neatspindintis , ne kišenėje ,kompiuteris-su atspaudais, skirti realizmo.

Dėl: vestuvių, suaugusiems, naujagimiams,nėštumo,vaikų, atostogų šalis, komercinio darbo, reklama ekrane ir kt.

Nuoroda nuotrauka:fonas yra naudojami imituoti tikrasis scener

Kokios Pastaba: Jūsų užsakymo suma nėra jokių muitų mokesčių ir muitų.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė ir nėra įtraukta į jūsų sąskaitą faktūrą ro laivybos viso. Užsakymo neapima fono laikiklis,Jei jums reikia fonas,prašome susisiekti su mumis. Spalvų Neatitikimas:Skirtumai spalva gal ir sukelia kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Jei negalite priimti buvimas šiek tiek spalvų skirtumas, prašome apsvarstyti pirkti. Individualų grindų ir sienų dydis:Jei norite custom forma sienų ir grindų pagal atveju dėl tam tikrų dydis,palikite priminti pastaba tvarka.Jeigu nėra jokių specialių reikalavimų, mes bus parengti backdrops pagal paveikslėlį ar numatytasis stilius. Nuolaida:Pridėti parduotuvėje mėgstamiausia parduotuvė,screenshot mums suteikiama 5% nuolaida.Dalis mūsų parduotuvėje, Facebook arba Vk,screenshot mums buvo 5% Taikoma transliacija,reklama, foto,internetinė parduotuvė,Gyvas Teatro,Scenos parodė, Nemokamas pristatymas yra labiausiai ekonomiškai efektyvių išreikšti,bet tai šiek tiek laiko, transportas,Jei turite mintis apie tai,prašome atidžiai pasirinkti arba susisiekite su mumis konsultuotis, siunčiami express". Apie forma ir stilius;Mes gamins fone su numatytąją formą ir stilių,pagal paveikslėlį formos su lygiu ir vertikalus.Jeigu nėra jokių specialių reikalavimų, užsakymo ir užsakymo.Jei esate supainioti apie tai,prašome susisiekti su mumis.

Pritaikyti: Mes taip pat turime 10X10ft,8X10ft,7X10ft, 20x10ft,10X15ft fone šį straipsnį, Jei turite konkrečių dydžio poreikius,bet mūsų tapetai gali būti užsakyta pagal individualų užsakymą dydžio. Prašome susisiekti su mumis. Taip pat, mes galime atspausdinti bet kokį high-res vaizdas, kad jūs tiekimas. Tikrąjį dydį min. 100dpi (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, pub) failas yra priimtinas Logotipo dydis - min. 6" ūgio (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, pub) failas yra priimtinas Baneris dydis priklauso nuo dydžių - kad kitą dydį pėdų(po spausdinimo, mes sumažinti savo užsakymą dydis), skirtumas plona vinilo ir poliesterio oksfordo ir?

Plona vinilo medžiagos: Nėra atsparus vandeniui;Įprasta medžiaga. Geležies ją pašalinti raukšles. Maksimalus vientisas, plotis 300cm(didesnio dydžio fono reikia spliced) Poliesterio ir Oxford Medžiaga: oxford storas nei vinilo poliesteris Storesnis nei oksfordo Didžiausias vientisas, plotis 300cm(didesnio dydžio fono reikia spliced) Gali būti išplauti ir išlyginti; Bet sulankstomas, lengvas nešti, Ekonomiškas kaina, Geresnės kokybės! Gali būti naudojama tiek patalpų ir lauko fotografijos; Gali būti naudojami ir saugomi ilgą laiką. Už poliesteris fone, galite nuplaukite jį iš geležies arba iš jos pašalinti raukšles, raukšles, yra lengvai pašalinami. Pažadame pasiūlyti labiausiai prieinamą ir konkurencingomis kainomis, madingiausių, aukščiausios kokybės backdrops su GREIČIAUSIAS apdorojimo laikas rinkoje!

Prekės Pavadinimas MEHOFOTO
raktinis žodis Fotografijos fonas fonas
Medžiaga Flanelė
Dydis (mm)
naudoti Foto Studija
Tipas Purškimo Dažytos
Temos gėlių fonas
Modelio Numeris F-1207
oxford medžiaga Gali būti išlyginti.gali būti plaunami.ne raukšlių
Nauja Medžiaga Flanelė Storas nei oksfordo,matinis,gali būti plaunami,be raukšlių
kreiptis Šeimos Nuotrauka,Vaikų Foną`
Dydis Maximum width 300cm(10ft)seamless.no splicing
Stilius Vestuvių Fone,Naujagimio Fonas
pritaikyti Pridėti kišenėje,bet medžiagos ir dydžio nuotrauką
Vinilo Medžiagos Gali būti geležies.Plonas.Pakartotinai
Pakuotė Taip
Pakuotės Dydis 35cm x 30cm x 6cm (13.78in x 11.81in x 2.36in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai