12 X 50ml Daugkartiniai Gintaro spalvos Stiklo Purkštukai, Purškimo Butelis Konteineriai w/ Bauda Msit purkštuvas už Kvepalai, Eteriniai Aliejai, Aromaterapija

€18.04

-5%

€18.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: butelis purkštukai, stiklo spray, kvepalai, Pigūs butelis purkštukai, Aukštos Kokybės stiklo spray, Kinija kvepalai Tiekėjų.

Pakuotę Sudaro: Gintaro spalvos stiklo buteliai, 12 vienetų, 50ml talpos kiekvienas. Juoda bauda rūko purkštuvas 12 vienetų.

Produkto Savybės: 12 - 50ml, Gintaro spalvos Stiklo Buteliai, su Juoda Bauda Rūko Purkštuvas. Užpildykite su jūsų mėgstamų eterinių aliejų mišiniai ir naudoti kaip kūno purškalas, drėkina rūkas, kambarių fragrancer ar vabzdžių repelentas. Perdavimo skysčių, iš parduotuvės nusipirkau plastikinių butelių gražiau atmosferą jūsų vonios ir svečių kambarį arba naudoti savo virtuvėje, o ne iš plastikinių butelių, kuris gali išplautas, sveikatai kenksmingų cheminių medžiagų, į savo maistą. Šios Gintaro spalvos stiklo buteliai puikiai į savo rankas ir vienu metu. Atrodo profesionaliai, patraukli ir parduotuvių toli tvarkingai. Puikus eterinių aliejų, kvepalų aliejų ar kitų skysčių. Puikiai tinka keliauti, patogiai telpa jūsų rankinėje. Gintaro spalvos Stiklo, Apsaugo Nuo Kenksmingų UV Spindulių. Kiekvienas butelis buvo nuotėkio įrodymas išbandyti.

Sandarinimo Tipas bauda rūko purkštuvu
spalva Gintaro
Laivų, Iš Kinija
Specifikacijos 50ML
Paviršiai šilkografija
Tipas tuščias kosmetikos konteineriai
Dydis 50ml
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Medžiaga Stiklas
Naudoti Eteriniai aliejai, Kvepalai, Aromaterapija
Modelio Numeris Daugkartiniai Buteliai
Pramoniniam Naudojimui kosmetikos pakuotės
Pakuotės Dydis 18cm x 12cm x 10cm (7.09in x 4.72in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Pakuotė
Pakuotės Svoris 1.1kg (2.43lb.)

Panašūs produktai