HackRF Vienas (1MHz-6GHz) atviro kodo programinę įrangą radijo platforma SDR plėtros taryba

€214.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: valdyba valdyba, vystymo lenta, valdybos radijas, Pigūs taryba valdyba, Aukštos Kokybės plėtros valdyba, Kinija valdybos radijo ryšio Tiekėjai.

Vystymo lenta ir priedai yra naudojami tik mokyklose ar mokslinių tyrimų institutai ir atlikti mokslinio tyrimo eksperimentus!

I. pristatymo sąrašas:

(1) HackRF Vienas plikas board * 1 blokai

(2) HackRF Vienas akrilo pusiau paketą arba akrilo visą paketą arba aliuminio lydinio apvalkalas * 1 nustato (pagal kliento pasirinkimo)

(3) HackRF Vienas specialus skydas * 1 (skydas buvo privirintas prie lentos, nereikia klientas savo suvirinimas)

(4) HackRF SMA antena * 3 šaknų (HackRF plačiajuosčio ryšio antenos 48-860MHz, 2G/3G/4G Gyvis antena, 2.4 G/5G/5.8 G antena kiekvienas, apimantis visi eksperimentiniai dažnių juosta )

(5) HackRF išorės didelio tikslumo TCXO laikrodis, PPM0.1 skirtas GPS * 1 GPS eksperimento esminius išorės laikrodžio modulį )

(6) "Samsung" MicroUSB " originalios linijos * 1 root

Du, pristatymo laiką:

Trys, sąskaitos:

Gali atidaryti PVM, paprastųjų ir specialiųjų sąskaitų faktūrų, pirkėjų, kuriems reikia sąskaitų Faktūrų, prašome susisiekti su konkrečių klausimų! Pridėtinės vertės mokesčio bendros sąskaitos faktūros 5%, mokesčių ir mokesčių, PVM sąskaita faktūra 17%, mokesčiai ir rinkliavos, kurios reikia, apmoka klientas!

Keturi, pamoka, medžiagas ir techninę paramą:

Savininkas turi didelį susidomėjimą bevielio ryšio ir SDR, ir naudojant HackRF, vienas, ir USRP remti GNU Radijas. Bus HackRF teikti reikalingą mokslo darbuotojų, tikiuosi, kad suteikti daugiau dėstytojų, studentų, belaidžių ryšių entuziastai priima patogumui.

Į Gnuradio svetainėje arba kitose interneto svetainėse nors yra daug susijusių įrenginio ar pamoka, tačiau dėl įvairių turinio, pradedantiesiems yra clue, todėl pradedantiesiems, savininkas bus panaudoti savo sukauptą patirtį, pagal Ubuntu surinkta išsami įvadinė instrukcija, viduje yra žingsnis po žingsnio paaiškinimas kaip įdiegti GNU Radijo, kaip rašyti valdybos firmware, kaip paleisti kai kuriuos pagrindinio turinio mėginio programa. Tikimės, kad šis vadovas padės jums pradėti kaip galima greičiau.

Programinės įrangos aplinkoje, jei jums kyla kokių nors problemų, galite apibūdinti problemą išsamiai, arba atsiųsti nuotraukų su mūsų techninės pagalbos pašto dėžutę:

Arba tiesiogiai norite susisiekti su savininku gali, savininkas paprastai yra internete!

HackRF Vienas naujokas vadovas - profilio versija.Pdf:

GNU, Radijas, USRP, HackRF, Instrukcija.pdf:

Perdavimo Sparta .
Tipas Belaidžio
Prekės Pavadinimas KEFU
Rūšis Vidaus
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Panašūs produktai