Nigerijos nėrinių audinio nemokamas pristatymas gerą pardavimo grynosios nėrinių audinio šviečia akmenys šalis&vestuvių suknelė,Nemokamas pristatymas DHL

€46.16

-34%

€71.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nigerijos nėriniai, net nėriniai, nigerijos nėrinių audiniai, Pigūs nigerijos nėriniai, Aukštos Kokybės ju nėriniai, Kinija nigerijos nėrinių audiniai Tiekėjų.

Pranešimo Mielas drauge, Ačiū jums labai už jūsų užsakymų ir paramos. Pavasario Šventė artėja. Tai labai labai svarbus festivalio mums. Todėl turėsime savaitę atostogų nuo 2017.1.19 į 2017.2.8. Per šią savaitę, galėtume ne laivo produktas jums. Labai atsiprašome, apie šią problemą. Prašome patikėti mums .Mes sąžiningas pardavėjas. Kai šventės baigiasi, mes dirbame viršvalandžius, stengiamės siųsti produktas jums. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis. Labai ačiū už jūsų bendradarbiavimą. Laimingų Naujųjų metų ir laimingai Valentino Diena, Meilės jums

Sveiki!

Ačiū apsipirkti mūsų parduotuvėje - mes tikimės, kad jums mėgautis savo pirkimo! Mūsų Visi produktai, nekilnojamojo nuotraukas,kokybės užtikrinimo. Šis punktas yra sandėlyje ir pasirengę į laivą. Sąlyga:Markės naujų ir unworn. Mažiausias užsakymo kiekis yra 5YD. Mes organizuojame krovinių pristatymas nuo 3 iki 7 dienų po to, kai mes gavome jūsų mokėjimą. DHL Express pristatymas paprastai užtrunka apie 3 dienas . Mes negalime kontroliuoti galimą vėlavimą sukėlė jūsų pašto paslaugų ar nenumatytų oro sąlygų.

Visiems Pirkėjams ID:3657

prašome atkreipti dėmesį: pls pasakykite mums, kokios spalvos norite, kai jūs įdėti savo užsakymą

Mes turime daug dizainų jūsų nuoroda,maloniai pls laisvai susisiekti su mumis dėl daugiau dizaino.Susisiekite su mumis šiandien ir nustatyti tarpusavio verslo,mes susisieksime su jumis per 24 valandos.

Pirkėjas Skaityti

pašarų atgal

Jūsų nuomonė yra labai improtant MUMS ,Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų,prašome pateikti mums penki satr ir aktyvus atsiliepimus,mes bus padaryti jį geriau.Jei yra kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą,cuase ji negali išspręsti ką nors,jums turėtų leisti mums žinoti, kad mes galime ją išspręsti, kol jūs patenkinti.

Audinio Tipas Akies
Technics Išsiuvinėti
Apdaila Nėriniai
Medžiaga 100% Poliesteris
Plotis 51inch
Modelio Numeris ALC-R6651
Produkto Tipas Nėriniai
Funkcija Eco-Friendly,Tirpsta Vandenyje
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Įrenginio Tipas daug (5 Metrų/lot)
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 10cm (11.81in x 11.81in x 3.94in)

Panašūs produktai