Milžinas juoda ir balta nuotraukas, plakatus, drobės, neįrėminti tapybos dramblys skrynios informacijos gyvūnų meno modernių namų dekoratyvinės dailės

€11.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dekoravimo menas, Namų Dekoras, meno namų dekoro, Pigūs apdailos menas, Aukštos Kokybės namų dekoro, Kinijos dailės namų dekoro Tiekėjų.

1) prieinama alternatyva, kad originalus menas, sienų dekoras drobė pasirodo nuo sienos su turtingą tekstūrą, spalvą ir detales. Menininkas-klasės, rūgščių medvilnės drobės sukuria elegantišką išvaizdą. Drobė gali būti solded kaip spausdina tik, neįskaitant Rėmo. A kirtimo 2 cm rezervuotas ne kiekvienoje pusėje drobės. Jūs galite DIY mount tapybos core su mediniais arba bet kuris rėmas jums patinka. Tapyba core bus suformuoti ir išsiųsti į kietajame Vamzdelio.

2) Mes taip pat pateikti neštuvais, barai. Yra 2 tipų. Vienas yra "PASIDARYK pats" rinkiniai. Su neštuvais jau gerai supjaustyti ir išsiųstas jums urmu. Mes teikti instrukcijas, todėl, kad jūs galite sekti, kad surinkti. Taigi, jūs galite tai padaryti, ir padaryti paveikslai pasirengę pakabinti youself. Tai yra krovinių vežimo išlaidų taupymo tikslu. Bet dar svarbiau, ji yra "PASIDARYK pats" įdomus.

Kito tipo neštuvais yra surinkti iš mums. Ji yra pasirengusi pakabinti.

3) Mes turime daug kadrų funkcijos, ir įvairių spalvos ir tekstūros yra. Galime pritaikyti kadrų serijas jums. Bet tai, ką mes rekomenduojame spalvos Juoda, Balta, Mediniai. Rėmo citata aukščiau apima neštuvais, reversas, tačiau neapima tapybos core/spaudinių,

4) Jei jums reikia neštuvais, arba kadrų, prašome susisiekti su mumis prieš dedant PO. Krovinių vežimo sąnaudas, galime pritaikyti tai jums.

1. Pristatymo Sąlygos: Mes siūlome, AVS ir kitų tarptautinių ekspeditorių paslaugos, kol jūsų sutartis bylinėjimosi išlaidų. Mes galime laivas woroldwide per CPAM nemokamai, Mes taip pat rekomenduojame jums mokėti papildomų išlaidų, pvz., per "FedEx", DHL, TNT, taip, kad jūs galite gauti per 10 darbo dienų. Standartinė pristatymo laikas nuoroda:

Pietryčių Azija: 10-15 dienų

Vakarų Azijoje ir Šiaurės Azijoje: 15-25 dienų

Artimuosiuose Rytuose: 15-25 dienų

JAV: 10-20 dienų

UK/AS: 15-25 dienų

Kanada: 20-25 dienų

Belgija /Prancūzija/Vokietija/Švedija): 20-30 dienų

Rusija: 25-45 dienas

Likusioje Europoje: 25-35 dienas

Centrinė ir Pietų Amerika: 25-40 dienų

Afrika: 30-45 dienos

2. Dėmesio:

a) Nemokamai grįžta per 15 dienų nuo prašymo gavimo dienos. Bet prašome būti atsakingas už laivybos mokesčiai grįžti.

b) galimi nedideli spalvų skirtumas tarp tikrasis tapybos ir vaizdą į monitorių, dėl ekrano nustatymų ir kitų poveikių. Būkite atsargūs prieš siūlymą.

spalva 12x12inch Išspausdinti tik, 16x16inch Išspausdinti tik, 20x20inch Išspausdinti tik, 24x24inch Išspausdinti tik, 28x28inch Išspausdinti tik, 30x30inch Išspausdinti tik
Tipas Spausdinti
Stilius Modernus
Klasifikacija Už Sienos
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Modelio Numeris PP-10-032
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Pakuotės Dydis 90cm x 6cm x 6cm (35.43in x 2.36in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.7kg (1.54lb.)

Panašūs produktai