Aukštos kokybės Kietas gryno vario vytos poros tinklų SFTP CAT7 Kabelis doule ekranuoti RJ45 Ethernet Lan kabelis 10m, 20m 30m

€6.08

-62%

€16.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lan kabelis 10m, eterneto lan kabelis, cat7 kabelis, Pigūs lan kabelis 10m, Aukštos Kokybės ethernet lan kabelis, Kinija cat7 kabelis Tiekėjų.

AUCAS CAT7 CAT6A Plokščias Patch Cord Kabelis RJ45 lan kabelio 3 spalvų Nemokamas Pristatymas

Apmokėjimas :

1. Mes priimame Alipay.

2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono pabaigos,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą sumokėti. Draugiškas patarti jums mokėti greitai, kad mes galime pasirūpinti krovinys kaip galima greičiau.

Pristatymas:

1. Laivybos visame pasaulyje(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse). Paprastai tai užtruks 7-30 reikalas dienų atvykti(Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

2. Kai kurie produktai su baterija arba "bluetooth", gali būti grąžintas pagal Muitinės,ir tada reikia iš naujo išsiųsti,kad tai užtruks ilgiau,būkite kantrūs.

3. Jei norite naudotis kitomis išreikšti, pavyzdžiui, UPS,DHL, "FEDEX", AVS. prašome palikti pranešimą ar bendrauti su mumis internete. Mes jums konkurencingą kainą.

4. Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo logistikos bendrovės ir vietos oras, muitinės ir (arba) pareigų, pašto, tikiuosi, kad jums suprasti.

Paslaugas po pardavimo garantija:

1. Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas. Tada bus galima stengiamės, kad slove problema.

2 Jei negavote savo daiktus ir per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti pristatymo informaciją ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

3 siekdami išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Jūsų šiltus atsiliepimus taip pat bus labai appreaciated.

Mūsų kompanijos istorija :

Pakuotė Plastiko dėžutėje
Produktų Statusas Sandėlyje
Modelio Numeris AC71FP2GY
Produkto Būsena sandėlyje
spalva Pilka
Prekės Pavadinimas Aucas
Tipas Ethernet Kabeliai
Kabelio ilgis 0,5 m 1m
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai