Grynas rankų darbo natūralių vandens buivolų ragų mažas dubuo su stora juoda ragų dubenį.

€7.58

-15%

€8.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Natūralus, Dubuo, Pigūs gamtos, Aukštos Kokybės dubuo.

Spalva: biack

Medžiaga: Natūralus ragų

Dydis: skersmuo ofAbout 70 mm, 80 mm

Kiekis: 1PCS

Q: Kas yra konversijos tarp colių ir mm?

A: 1 colis = 25.4 mm 1 mm = 0.04 colių

Tos nuotraukos yra tik nuoroda tik, prašome patikrinti aukščiau išsamios matavimo pasirinkite tinkamą dydį ir leisti 1-2mm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Nuotraukas rodyti tik keletas pavyzdžių, galite gauti įvairių stilių pagal užsakymą.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra dėl pirkėjo sąskaitos, jei ten bus patirti.

Nemokamas pristatymas Kinija Po Oro Paštu.Kinija paštu, oro paštu, paprastai imtis 15-25 darbo dienas atvykti po to, kai buvo paskelbtas. Kartais muitinės ar oras problemą, tai būtų atidėtas keletą dienų. Ji gali siekti daugiau nei 30 dienų.

Jeigu mokėjimas už $ 150, mes išsiųsti sklypo nemokamai per EMS(3-7 darbo dienos) ir dovana.

100% Garantija. Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimo mūsų prekes, kai jūs gaunate, prašome tiesiog būti laisvai susisiekti su mumis per 7 dienas, mes galime suteikti nemokamai pakeisti arba grąžinti pinigus. Grąžinamosios išmokos, yra galutinė aukciono kaina, atėmus Kapt.lt atskaityti sąnaudos (verslo-komisija). Grąžinamosios išmokos bus vykdomas, kai prekės bus grąžintos atgal į pradinę būklę. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai turėtų užtikrinti, elementus, grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, mes ne mokėti pirkėjas visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti prašyti, reikalauti su logistikos kompanija už santykinis kompensaciją.

Jei prekė yra su trūkumais, prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas ar remontas.Jei pakeitimas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota originalus mokėjimo būdą.

Ačiū.

Jūsų pasitenkinimas mūsų siekimas.Mes palikti teigiamą atsiliepimą visiems pirkėjui, kai užsakymas baigtas.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balų įvertinimas, Jis tiesiog užtrukti 1 minutę.Jei esate nepatenkinti su juo, prašome elektroniniu paštu mums prieš palikdami neigiamą arba neutralų ar rezultatas 1 arba 2.Mes stengiamės ją išspręsti jūsų satisfactoy ir padaryti jūsų pirkinių patirties malonus čia.

Elemento Tipas Karoliukai
Prekės Skersmuo About 70 mm, About 80 mm
Medžiaga ragas
Prekės Forma Apvalios Formos
Modelio Numeris A0314001
Dydis The diameter ofAbout 70 mm About 80 mm
Išorinis Skersmuo 20mm
Bauda ar Mados Mados
Prekės Pavadinimas QIANZHIYUN
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.02kg (0.04lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)

Panašūs produktai