TOMMIA Visą Lango Viduryje Ramstis Liejimo Slenksčio Apdaila Chromo Optikos Juostelėmis iš Nerūdijančio Plieno, Dėl " Mitsubishi ASX 2013-2018 m.

€44.60

-10%

€49.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: palangės, lango apdaila liejimo, lango liejimo, Pigūs palangės, Aukštos Kokybės langų apdaila liejimo, Kinija langą liejimo Tiekėjų.

Visiškas Langų Ir Vidurio Ramstis Rėmo Liejimo Slenksčio Apdaila Padengti iš Nerūdijančio Plieno, Dėl " Mitsubishi ASX 2013-2018 m.

Savybės: 100% brand new Visiškai puikiai tinka Aukštos kokybės poliruoto nerūdijančio plieno, Labai švarus ir shinny atrodo yra 3M lipnios juostos ant nugaros kiekvieno gabalo Lengvas montavimas ir nereikia jokių pakeitimų, Aukštos kokybės apdailos gali būti pritaikytas visų tipų oro / temperatūra

Prekės Informacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: Aukščiausios Kokybės, 304 Nerūdijančio Plieno

Taikomas Modelis: Tinka Mitsubishi ASX 2013-2018 m.

Sudaro: 6 Vnt., 12 Vnt arba 18 Vnt (Prašome pasirinkti vienetų skaičių reikia)

Spalva: Sidabrinė

Montavimo Vieta: Automobilio Šoniniai Langai

Dėmesio:

Prašome patvirtinkite, kad jūsų automobilis yra tas pats, kaip mūsų nuotraukas rodo! Jei negalite patvirtinti, kad suderinamumas, prašome pridėti kai kurios nuotraukos originalo šoninį langą, mes padėsime jums double-check it. Labai ačiū!

* Mokėjimo:

Nuotraukos yra tik kaip nuoroda, nes foto priežasties. Prašome atkreipti prekę galite gauti kaip standartas.

Prašome nurodyti savo asmens reikalavimo, tokių kaip spalvas, paketus, vertės deklaracija ir pan. ne Kapt.lt pranešimą, kai jūs mokate mums.

Kaip pirkėjui, ji yra jūsų pareiga mokėti mokesčius, kai jūs padarote užsakymą iš užsienio. Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

* Pristatymas:

Jūsų pirkimas bus išsiųsti per standartinę oro paštu, Pristatymo laikas, apie 15-27 darbo dienų. Kai kuriose šalyje gali vėluoti 2-3 savaites.

Mes laivas prekes per 2 darbo dienas po gauti išvalytas mokėjimą.

Jei norite, kad prekės, skubiai, galime siųsti jį EMS arba DHL ir kt. Bet plius kai kurių krovinių .Ar susisiekti su mumis pirmą, jei norite pakeisti EMS, DHL ir kt kurjeris.

Mes darome viską, kad teikti greitas aptarnavimas. Tačiau, kaip Atšiaurus oras, Švarus, Papročiai, Šventės ir kt priežasties, kartais nenumatytų vėlavimų gali kilti. Jei ji buvo per 35 dienas nuo jūsų mokėjimo dienos, ir ji gauta ne, nedelsdami susisiekite su mumis, mes dirbs greitai suraskite elementą ir padėti ją išspręsti.

* Apie mus:

Esame profesionalūs pardavėjai su daug metų sėkmingai Kapt.lt verslo patirtį. Mūsų tikslas yra teikti pagalbą labiausiai sensacinga produktai, ir išskirtinių klientų aptarnavimo mūsų bendruomenės.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba mažai DSRs.

Mes labai vertiname galimybę susisieksime su jumis, jei reikia.

* Susisiekite su mumis:

Geriausias būdas susisiekti su mumis yra Kapt.lt pranešimus.

Mes visada atsakyti Kapt.lt pranešimai, kurie yra išsiųsti mums užklausą,paprastai per 24 valandas nuo jo gavimo ar greičiau. Mes atsakysime į visus Kapt.lt pranešimai metu, mūsų darbo valandomis.

Prašome nepalikite bet mažai išsamios pardavėjo reitingus,neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, prieš tai susisiekę su mumis.

Mes įsipareigojame jums 100% pasitenkinimo garantija.

Prekės Svoris 2.5kg
Automobilio modelis "MITSUBISHI ASX
Modelio Pavadinimas LYF313
spalva 6 Gabalus, 12 Vienetų, 18 Vienetų
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Specialios Funkcijos apdaila ir apsaugos
Elemento Tipas Chromo Stilius
Elemento Plotis 5cm
Prekės Skersmuo 2cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000
Elemento Aukštis 110cm
Prekės Pavadinimas tommia
Elemento Ilgio 33cm
Modelis, Metai 2013-2018 m.
Pakuotės Dydis 120cm x 33cm x 17cm (47.24in x 12.99in x 6.69in)
Pakuotės Svoris 2.5kg (5.51lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai