Dramblio kaulo medvilnės nėriniai audinio su retro garbanojimo modelis, chevronembroidered nėriniai, vestuvių dekoro,ws1009I

€14.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: audinio raštas, modelio audinys, dramblio kaulo medvilnės nėriniai, Pigūs audinio raštas, Aukštos Kokybės modelis audinio, Kinija, dramblio kaulo medvilnės nėriniai Tiekėjų.

Gerbiami klientai, Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad Faye Prekių internetinė parduotuvė.

Mes dažniausiai tiekia aukščiausios kokybės nėrinių audinys, nėrinių apdaila, nėriniai appliques, kalnų krištolas aplikacijos, headpeices, audinio gėlės, siuvimo, nuotakos varčios, "PASIDARYK pats" meno, namų reikmenys, vestuvinė suknelė, foto fonas, atraminiai ir t.t...

Taip pat galime tiekti kažką, kad jums gali rasti, kad mūsų produktų sąrašas, prašome susisiekti su mumis ir mes stengiamės atsakyti jums.

Faye reikmenų parduotuvę sąrašas:

APIE PRODUKTUS

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS, JŪS GALITE RASTI PASAULIO RINKOJE! Abosolutely puošnus nėrinių audinys su labiausiai apsvaiginimo dizaino.

Galite naudoti šias nuostabiu vienetų nuotakos suknelė, bridemaids suknelė, gėlių mergaitės suknelė, vestuvių stalo bėgikų, vestuvių dekoro, vestuviniai sankabos, vestuvių šydas, vinjetė ir viskas, kad jūs galite ......Tegul jūsų įkvepia dirbti!

........................................................................................................................................................................................

SPALVA

dramblio kaulo, mes turime jį išjungti white.

DYDIS

47 colių pločio ir kainos yra už VIENĄ KIEMAS

.......................................................................................................................................................................................

DIDMENINĖ KAD PRIIMTINA

Susisiekite su manimi, už didmenines kainas .

SVARBI PASTABA

Šie elementai, supjaustyti rankomis, kartais gal 1-3 cm tvirtinimas , prašome suprasti.

APIE ATSILIEPIMUS

Mes tvarkome ši parduotuvė su sąžiningai ir sunkiai workding, mes tikimės, kad viskas klostysis gerai su visais transacations, prekės, pristatymas, po pardavimo. Bet mes žinome, kas nutinka, prašome suprasti, jei pristatymo vėlavimą, ir visi darbuotojai bus dėkingi, jei jūs suteikiate mums galimybę padaryti tai teisinga, manau, jums bus nevel būti nuleista.

Žmonių, kurie bus palikti su mumis ir teigiamų atsiliepimų, ačiū labai iš anksto! Jūsų dosnumas bus perlų commpany istorija.

Labai jums ačiū!

Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su Faye laisvai ir tiesiogiai :))

Svarbios Pastabos Prieš Užsakant:

1. Apie ginčo ar neutralus arba nagetive atsiliepimus

Jei yra nepatenkinti mumis, prašome susisiekti su mumis pirma. PRAŠOME NEATIDARYTI BET KOKS GINČAS ARBA PALIKTI MUMS, BET NEUTRALUS ARBA NAGETIVE ATSILIEPIMUS PRIEŠ JUS SUSISIEKTI SU MUMIS. MES MANOME, KAD, JEI JUMS SUSISIEKTI SU MUMIS IR KALBĖTIS SU MUMIS, JUMS BUS PATENKINTAS REZULTATAS IŠ JAV. MES STENGIAMĖS SPRĘSTI PROBLEMAS, GERAI.

2. Mes teikiame tik aukščiausios kokybės produktai. Dauguma mūsų daiktų, išpjaunami iš didelio gabalo, vieną, tai nėra įmanoma jį susigrąžinti, jei mes jau sumažinti jį jums. Todėl mes negalime remti grįžti atgal.

3. Ten gali būti spalva skirtumas tarp paveikslėlius ir nekilnojamasis prekės, nesvarbu, kaip sunku, mes stengiamės, negalime išvengti, kad, prašome suprasti, tai yra dažna problema, perkant internetu.

Mes tvarkome ši parduotuvė su sąžiningai ir sunkiai workding, mes tikimės, kad viskas klostysis gerai su visais transacations, prekės, pristatymas, po pardavimo. Bet mes žinome, kad kartais dalykų gali atsitikti, prašome suprasti, jei pristatymo vėlavimą, ir visi darbuotojai bus dėkingi, jei jūs suteikiate mums galimybę padaryti tai teisinga, manau, jums bus nevel būti nuleista. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra vey svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, jei jūs patenkinti mūsų paslaugomis ir elementai.

T henkas jums labai iš anksto! Jūsų dosnumas bus perlų commpany istorija.

Linkime malonaus apsipirkimo.

Faye prekes

Modelis Išsiuvinėti
Technics Audiniai
Produkto Tipas Kitas Audinys
Medžiaga 100% Poliesteris
Megztas Modelis Nėriniai
Tipas nėrinių audinys
Plotis 47 inches
Stilius Dobby
Neaustinių Technics Nėriniai
Funkcija Eco-Friendly
Suede Audinio Tipas no
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 2cm (7.87in x 7.87in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.26kg (0.57lb.)
Įrenginio Tipas kiemas

Panašūs produktai