90mm Veidrodis Sidabro Channelume Led Ženklas Raidžių Aliuminio Kanalo Laišką Ženklai Ritė Apdaila Bžūp 3D Šviesos Raidžių Medžiaga

€132.64

-4%

€139.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Medžiaga, apdailos medžiagos, medžiaga ženklai, Pigi medžiaga, Aukštos Kokybės apdailos medžiagos, Kinija materialių požymių Tiekėjų.

Yra antioksidantas arba fluoro dangos paviršiaus juostelės, todėl nereikia į lenkų ir purškiamų dažų. Be spalvų-nyksta ir dažai-praliejimo, bent per 10 metų. 2cm pločio PVC lakštai yra nesuprantamos kartu sulankstyti pusę; Normalus klijai gali būti naudojami aliuminio juostelės ir akrilo, lengva, greita, ir tvirtai stiprus. Plačiai naudojama lauko akrilo kanalo laišką. Groove " ir lenkimo juostos pagal akrilo paviršius pirma, Klijų juostelės ir akrilo; Įdėti Led ir baigti su nugaros danga. Taip pat vadinamas aliuminio juostelės, aliuminio ritės, kanalo laišką, arba trim bžūp. Tai tipo reklamos medžiagos populiarus visame pasaulyje. Jis pagamintas iš aliuminio, specialiai sukurta greitam gamybos chnanel laišką. 1. Blizgių spalvų, akį traukiantis. 2. Jis trunka 10 metų lauke. 3. Kad kanalo laišką ranka, greitai ir lengvai prisijungti kūrėjai. 4. Taikomos CNC lenkimo stakles ar kitas griovelį/drožimo mašina. PATARIMAI: yra plona geltona plėvelė ant paviršiaus apsaugą, ir gali būti vartojamas nuo pasirašyti priėmimo baigtas. PVC pusėje, daro tai daug geriau už klijai. Juodos putos iš kitos pusės apsaugo nuo dulkių ir šviesos nutekėjimas.

Produkto gyvavimo Virš 10 metų
Storis 0,5 mm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Modelio Numeris sy003
Kilmės Kinija
Naudojimas Kanalo laišką ženklas
Plotis 90mm
Prekės Pavadinimas ShinySignage
spalva Veidrodis Sidabrinė
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 65cm x 65cm x 10cm (25.59in x 25.59in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 9.0kg (19.84lb.)

Panašūs produktai