Profesinės Microblading Permanentinis Makiažas Rinkinys Su Antakius Tatuiruotė Mašina Pen Tatuiruotė Pigmentai Rašalo Kasetės

€79.00

-14%

€91.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: antakių tatuiruotė mašina rinkinys, pen microblading, microblading pen rinkiniai, Pigūs antakių tatuiruotė mašina rinkinys, Aukštos Kokybės rašiklį microblading, Kinija microblading pen rinkiniai Tiekėjų.

Savybės: Profesionalus Antakių tatuiruotė mašina, stabili, stipri galia. Puikiai tinka akių linijos, antakių ir lūpų linijinės tatuiruotė. Rotacinis jungiklis,3gears, lengva Kontroliuoti greitį. Vienkartinės adatos, sterilizuota gama spinduliais Specifikacijos:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys Plug Stilius: ES,JAV,UK,AU Greitis: 22000-30000rpm Įėjimo Įtampa: 100-240V Išėjimo Įtampa: 5V 800mA Dydis: Apytiksl. 11.9x2cm Svoris: Apytiksl. 47g Pakuotė: 1: greičio reguliuoti grūdų supercilium siuvinėjimo mašinos importuojamos iš deimantų (mėlynas) 2: maitinimas 3: adapteris (JAV, JK, ES AS)stiliaus 4, lauke sausu ląstelių. 5: antakių tatuiruotė 1R adata 5 vnt, 3R adata 2 gabalas . 5vnt adata burną 6: dvi spalvos žiedas. 7: parama langelį. 8. Importo iš originalo grūdų supercilium išsiuvinėti pigmento 2 buteliukai (juodo, cooffee) 9. Mašinų techninės priežiūros alyvos butelis 10. Kelią sponge valymo 11. Vienas įrašas adatos. 12. Su adata nustatyti 13. Instrukcija

Atsiliepimai yra labai svarbus mūsų kompanijai pagerinti paslaugų ir produktų kokybę ,prašome palikti mums realybe atsiliepimus apie 3 aspektais:

1.Kokybės produktas.

2.Laivybos,ar sklypo sumušė, kai gavote ir kaip gi siuntą .

3.Ar jūs patenkintas savo paslaugas ir Mokėjimo tvarka 1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų paymenprocess arba sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą

Siuntos Laivų, iš mūsų sandėlio per 1-3 reikalas dienas ,paprastai 3-7 dienas gauti sklype,kai prekė yra sandelyje,mes susisieksime su jumis nedelsiant.

Laivas iš Kinijos per 5 reikalas dienų ,ne tas pats, pristatymo dieną, į kitą šalį,daugiau ar mažiau.

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir pavadinimas teisingas prieš perkant.

Visi daiktai bus išsiųsti per Kapt.lt Standartinis Pristatymas arba SF Express

Importo muitų , pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Grįžti & Grąžinti, Jei norite užsisakyti negerai,prašome anuliuoti jo užsakymą, per 1 diena ir pasirinkti priežastis, kodėl aš nenoriu, tai kad ,ačiū.

Kaip atsakingas pardavėjas, mes garantuojame laisvo keitimosi ar visiškai grąžinti pinigus, jei prekė yra su trūkumais .

Galite grąžinti per 7 dienas nuo gavimo,bet, laivybos mokestis nėra grąžinamas.

Susisiekti su mumis pirmą, kai jūs patenkinti problemų.

Kištuko standartas ES AU US UK
Tipas Tatuiruotė Ginklą
Įėjimo Įtampa 100-240V
Modelio Numeris permanentinis makiažas rinkinys
Prekių Kokybės Sertifikavimo CE
Medžiaga Lydinys
Pistoletas Tipo Elektrinis
Prekės Pavadinimas pinkiou
Važiavimo Greitis iki 30000rpm
tarnavimo laikas 3Years
spalva Sidabrinė
Pakuotės Dydis 35cm x 20cm x 10cm (13.78in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai