3row 8" 13MM BALTA BAROKO GĖLO vandens DIRBTINIU būdu išaugintų PERLŲ APYRANKĖ P2200@^Kilnus stilius Gamtos Bauda jewe LAIVYBOS naujas >>nemokamas pristatymas

€9.91

-24%

€13.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baroko stiliaus apyrankę, baroko stiliaus apyrankę, naujos apyrankės, Pigūs baroko stiliaus apyrankę, Aukštos Kokybės apyrankė baroko, Kinija apyrankę naujų Tiekėjų.

Pristatymas:LAUKE NR.

Pasibaigus mokėjimo apmokamas, mes paprastai po oro paštu (Hongkong Post / China Post) per 1-3 darbo dienas.

Mes tikimės, kad tarptautinė pristatymas trunka apie 15 - 35working dienas (Šeštadienis & Sun & valstybinė Šventė nėra komplekte). Dar, prašome atkreipkite dėmesį, kad kai kurios šalys gali susidurti ilgesnio pristatymo, dėl vietos muitinės formalumus.

Prašome PALIKITE MUMS 1 ar 2 reitingas atsiliepimus dėl to, kad ilgą laivybos laikas. kai visą mokėjimą aš išsiųsti elementą per 1-2 dienas.bet kažkada pašte, galbūt bus iškilo problemos ar labai užimtas.prašome suprasti,

Jei jūsų vietos paprotys yra įkrovimo jums mokesčių arba importo muitai, mums gaila, kad tai negali būti dalis mūsų atsakomybė. Jūs galėtų patikrinti su savo vietos postas, norėdami pamatyti papildomų išlaidų, prieš jums pasiūlymą.

Prašome atkreipti dėmesį, kad laivybos ir tvarkymo mokestis KIEKVIENAS elementas yra skaičiuojami atskirai, tai reiškia, kad jūs taip pat turite mokėti už laivybos ir tvarkymo mokestis KIEKVIENAM prekės, net ir jūs turite sujungti pirkimas, tai yra, matyt, todėl, pašto mokestis yra tiesiogiai proporcingas svoris viso paketo.

ATSILIEPIMAI

Jūsų entuziazmas yra geriausia reklama galėčiau paprašyti. Kai jūs turite savo naują elementą į ranką, prašome grįžti į palikti atsiliepimus. Pasakykite man ir kitiems, ką jūs manote. Norėdami pamatyti atsiliepimų įdėjo kiti klientai, spauskite čia:

Stilius Klasikinis
Apyrankės Tipas Bangles
Nustatymo Tipas Nėra
danga sidabro padengtą
Lytis Moteris
Pearl Tipas Gėlavandeniai Perlai
Metalų Tipas Sidabrinė
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga pearl
Perlo Formos Baroko
Formos\modelis Round
Modelio Numeris 7-9
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 6cm x 9cm x 12cm (2.36in x 3.54in x 4.72in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai