DIYKIT 3.5 Colių Spalvotas TFT LCD Galinio vaizdo Automobilį, Stebėti, automobilių Stovėjimo aikštelė galinio vaizdo Monitorius su 2CH Vaizdo Įvestis

€16.36

-16%

€19.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Galinio vaizdo monitorius, automobilių stebėti, stebėti automobilių stovėjimo aikštelė, Pigūs galinio vaizdo monitorius, Aukštos Kokybės automobilio monitorių, Kinija stebėti, automobilių stovėjimo aikštelė Tiekėjų.

3.5 colių Spalvotas TFT LCD Automobilinis Monitorius su 2 Video Įėjimas

Du įėjimai, yra ir video įėjimai, vienas atbulinės eigos kamera, ir kita vaizdo įranga sąnaudų, pavyzdžiui, DVD vaizdo įvesties. Įrenginys gali rodyti tik vieną vaizdo įvesties tuo metu, ir teikia pirmenybę vaizdo įvestis 1. Paprastai, prašome prisijungti vaizdo įvestis 1 atbulinės eigos kamera, ir input 2 vaizdo įranga pramogų.

Nuo atbulinės eigos kamera yra prijungta prie jūsų automobilio atbulinės eigos žibintas maitinimo laido, kai jums pakeisti automobilio atbulinės eigos vaizdo kamera bus įjungtas. Ir ekrane pasirodo vaizdo įvestis 1, kurio signalas ateina iš atbulinės eigos kamera. Kai automobilį palikti rezervuoti režimas, atbulinės eigos kamera yra maitinamas. Ekranas grįš į 2 įvesties ekranas.

Techniniai duomenys:

Rodyti pėdos dydis: 3.5 colio. Rodoma: TFT-LCD Rezoliucija: 480 (H) x 234 (V) Galia: 2W Video Įėjimas: AV1/AV2 Signalo formatas: PAL / NTSC / AUTO Ryškumas: 250 CD / m⊃2; Kontrastas: 300:1 Vardinė Įtampa: DC 12V

Kai jūsų automobilis yra aprūpintas šis kompaktiškas ir madingas vaizdo reverso sistema, pasaulis aplink savo automobilį nebus problemų jums nebereikia! 2 video įėjimai taip pat leidžia jums mėgautis video iš DVD ar kitų įrenginių.

Pakavimo sąrašas:

1 x 3.5 colių automobilinis ekranas 1 x Maitinimo kabelis 1 x anglų vartotojo vadovas

Prekės Svoris 255g
Elemento Dydis 1
Elemento Tipas Automobilių Monitoriai
Rezoliucija 480x234
sistema PAL / NTSC
Modelio Pavadinimas 3.5 colių Automobilių Stebėti
Medžiagos Tipas ABS
Krova In-Dash
Prekės Pavadinimas DIYKIT
Ekrano Dydis 3.5"
Video Dvi vaizdo įvesties būdas
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)

Panašūs produktai