ZjRight LED žibintai 24 modelius IR Nuotolinio RG Sumaišykite mėlyno lazerio scenos šviesos Muzika kontrolės namų gala šalis Kalėdos ktv baras, diskoteka apšvietimas

€37.00

-44%

€66.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: disco šviesos, lazerio scenos apšvietimas, scenos šviesos, Pigūs disco šviesos, Aukštos Kokybės lazerinis scenos apšvietimas, Kinijos etapo šviesos Tiekėjai.

PASTABA Mes turime JAV, EURO, UK ir AUS žvakės, Prašome palikti pranešimą papasakoti, kokio tipo kištukas jums reikia. Priešingu atveju,mes atsiųsime kištukas su atitinkančią jūsų šalyje. Produkto Rodyti Pristatymas visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. Mes nesame atsakingi už bet kokius muitus, importo mokesčius ir santykinės mokesčių. Jei turite klausimų apie transportavimo klausimais, prašome kreiptis į mane!

Atsiliepimą palikite atsiliepimą 5 žvaigždžių pagirti. Prašome nepalikite 1 žvaigždutės, 2 žvaigždučių, 3 žvaigždučių. Jei yra dar kokių klausimų apie T ir produkto, prašome susisiekti su ja.

Aušinimo Sistema Pažangi temperatūros kontrolės ventiliatorius
Prekės Pavadinimas ZJRIGHT
Dydis 106x104x55mm
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
galia 9W
Galia DC12V / 1A
taikymo aplinka disco šviesos,dj šviesos,luces discoteca,KTV klubo mini šviesos
Proga Home Entertainment
Įtampa AC 110v~AC240v , 50/60 Hz
turtas LED apšvietimas,lazerio šviesa
Modelio Numeris R-L24
Neto svoris 0.65 kg
Lazeriniai Šaltinis Raudona-150mw@650nm / Green-20mw@532nm
Atkūrimo režimas Garso Aktyvus, AUTO
Led Šaltinis Mėlyna LED 3W
Kištuko Tipas JAV,EURO,UK,AUS
Stilius Mini
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.7kg (1.54lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)

Panašūs produktai