2016 Naują atvykimo 50pieces per daug 12mm stiklo gaubliai su 3mm skyle aišku, apvalus Stiklinis butelis, tuščias buteliukas pakabukas papuošalai išvados

€18.59

-9%

€20.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiklo pasaulyje, buteliuką pakabukas, pakabukas buteliukas, Pigūs stiklo pasaulyje, Aukštos Kokybės buteliuką pakabukas, Kinija pakabukas buteliuką Tiekėjų.

Freeship Naują atvykimo 50pieces per daug 12mm stiklo gaublys su 3mm skyle aišku, apvalus Stiklinis butelis, tuščias buteliukas pakabukas papuošalai išvados

Aprašymas

12mm butelis 3mm burną atidaryti

50pcs/ daug

Apima : galss goble neįeina žaislas stiklo paroda

Pls Pastaba: 1. Stiklas yra fra gile , Prašome ca reful dėvėti , atkreipkite dėmesį į saugos 2.Visi jie yra rankų darbo , Todėl šiek tiek skiriasi vienas yra neišvengiamas. 3.Nes handmaade.taip, tai yra įmanoma, mažai deformacijos kartais., mažą bubble ir t.t., pls žinau, tai prieš mokėti,ačiū. turime ir kitų stilių šou . jei norite pagrindus, leiskite man žinoti,

pasidaryk pats už save

ne te:

spalvų ekrano nuotraukoje gali šiek tiek skirtis nuo tikrosios prekės, nes šviesos ,jei galite?t priimti šį skirtumą,prašome nedvejodami jį užsisakyti. ačiū.

100% Pasitenkinimo:

Anksčiau ar vėliau jums pasiūlymą savo pardavimo punktas ,jei turite bet kurį klausimą,mes darome viską, kad jums padėti 24 reikalas valandų,po to, kai jūs gaunate perkant prekes,jei jūs neturite patenkinti savo produktą ,jums turiu visus grąžinti pinigus, išskyrus pristatymo mokesčio.nes manau, kad klientas yra teisus amžinai.

Mokėjimo

mes paruošime punktą per 3 darbo dienas, po gauto mokėjimo

apdorojimo laikas užtruks 15-20 workingdays su įvairių orer.

Pristatymas

Ji paprastai trunka apie 20-30 darbo dienų ( Neturi būti šeštadieniais, sekmadieniais , ir Švenčių dienomis ) pasiekti daugumą šalių.

Mes post prekę jums Kinija Paštu Oro užsiregistruoti. Prašome susisiekti su mumis, jei prekės nėra atvyksta per 30 darbo dienų. Jūs galite Palikti mane teigiamų atsiliepimų, ir siūlo man penkias žvaigždutes ant visų detalių pardavėjas reitingų.

mes post elementą su 5 dienų po to, kai gausime mokėjimą

prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą

Mes pasirinkti EMS už jus, jei jūsų užsakymas virš 2kg vienu metu

Susisiekite su mumis

Geras bendravimas yra geriausias būdas išspręsti bet kokią problemą. Sveiki išsiųsti paštu mums jokių problemų

Atsiliepimai:

Prašome susisiekti su mumis elektroniniu Paštu, jei turite kokių nors problemų, prieš paliekant atsiliepimą. mes jums atsakyti jūsų elektroninio pašto per 12 valandų. Prašome jokių skubotų neigiamą arba neutralų atsiliepimą . pasakyk man savo problemas . mes padarysime viską, kad padėtų jums . jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.

Elemento Tipas Pakabučiai
Medžiaga Stiklas
Bauda ar Mados Mados
Pakabučiai Tipas Ratas
Modelio Numeris 12*3mm
Formos\modelis Round
Lytis Unisex
Metalų Tipas Vario
Stilius Madinga
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 10cm (3.94in x 1.97in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)

Panašūs produktai