Wxrwxy 3/4 Žalvario vandens pistoletas montavimo male jungtis 3/4 srieginė jungtis, žalvaris Automobilių plovimo, maišytuvas, adapteris, 10 vnt.

€8.77

-20%

€11.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vandens pistoletas jungtis, Jungtis 3/4, adapteris jungties maišytuvas, Pigūs vandens pistoletas jungtis, Aukštos Kokybės 3/4 jungtis, Kinija adapteris jungties maišytuvas Tiekėjų.

wxrwxy 3/4 Žalvario vandens pistoletas montavimo male jungtis 3/4 srieginė jungtis, žalvaris Automobilių plovimo maišytuvas adapteris

Įpakavimas: 10 vnt Sodas, vandens pistoletas 3/4 žalvario jungtis, vandens pistoletas adapteris, sodo laistymui maišytuvas jungtis, G3 / 4 standartinio srieginio sujungimo, vario medžiagos, precizinis mechaninis apdirbimas, saugus ir patikimas, netoksiškas ir neskanus, greitai ryšys, automobilių plovimo žarna, pistoletas ryšio Įrenginys, lengva naudoti, ilgas tarnavimo laikas. Produkto specifikacijos nuotrauką: 、 Produkto natūra fotografavimo: Laivybos Pastaba: Mes bus greičiausias savo siuntą. Logistikos informacija užklausą, http: //www.17track.net/zh-cn Kaip logistikos nedelsiant, gali būti 3-5 dienas, parodys, logistikos informacija, sekmadienis valstybines šventes, poilsio, ne pristatymą. Pirkėjų reikia turėti tarifų. Mes turime į kurį norite siųsti elementą pagal adresą, kurį paliko sistema, turi būti anglų adresas! Kai perkate elementus Aliexpres, įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas tranzito laikas priklauso nuo transporto rūšies ir transportavimo atstumas skirtingų šalių. Sistema turi savo šalį, transportavimo laikas. Galite pasirinkti, geriau logistikos. Tai yra savo galios. Garantija Grįžta: Kai gausite paketą, turite klausimų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo. Nereikia mums kenksminga vertinimą, Prašome manau, kad mes bus suteikti jums pakankamai programa, mes vientisumą parduotuvė, tikiuosi gauti jūsų supratimą ir paramą. Kai kuriose šalyse, mes rekomenduojame, kad jūsų siuntinius būti daugiau nei $ 5, taip, kad jums bus gauti veiksmingą visą logistikos skaičius, ir dėl to kai kuriose šalyse yra nepakankamai išvystyta, mes gali pakeisti geriau logistika. Rusijos sklypų yra didesnis nei 2kg mes jums geriau pasirinkti, logistika. Aš tikiuosi, jūs suprantate. Jei Brazilijos ir Čilės Dėl to, kad šalis yra toli, pažadame, 90 dienų ir tikimės jūsų supratimo.

Pakavimas 10vnt
Prekės Pavadinimas WXRWXY
Specifikacijos Žr. Nuotrauką
Modelis Sriegis jungtis
spalva Geltona
Modelio Numeris 3/4"jungtis
Skersmuo 3/4"
Metalo Tipas Žalvaris
Funkcija vandens pistoletas montavimo
Tipas Sodo Vandens Jungtys
Standartas Europos standartą
Produkto Tipas Bakstelėkite detalės
Medžiaga Metalo
Sodo Vandens Jungties Tipas Srieginių Bakstelėkite Jungtys
Pavadinimas 3/4 žalvario jungtis
Svoris 280g
Taikoma Taikymo Sritis 3/4 Išorinis sriegis
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 6cm (3.94in x 3.94in x 2.36in)
Pakuotės Svoris 0.295kg (0.65lb.)

Panašūs produktai