Vektoriaus Optika 9MM Žalvario Kasetė Raudona Lazerio Pagimdė Akyse Kolimatorius BoreSighter

€10.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lazerio pagimdė, lazerio pagimdė akyse, pagimdė akyse, Pigūs lazeriniams pagimdė, Aukštos Kokybės lazerinis pagimdė akyse, Kinijos pagimdė akyse Tiekėjų.

Vektoriaus Optika 9mm Kasetė Raudona Lazerio Pagimdė Akyse Kolimatorius (SCBCR-11)

Už 9mm Dia, Kasetė Stiliaus, Patogus ir Tikslus, Žalvaris Medžiaga

Modelis: SCBCR-11 ower: Bangos ilgis: 650nM Maitinimo Šaltinis: 2 x LR41 Svoris (neto): 5g Ilgis: 30mm (1.2 colių) Maitinimo Šaltinis: Dvi(2) LR41 mygtuką elementų baterijų lygiaverčių Aukštos kokybės žalvario patvarus apdaila, Jau nustatytas centras suderinti gamykloje Paketą, Įskaitant: Instrukcija, lazerio pagimdė akyse, 4 vnt LR41 Baterijos Trumpas Įvadas: projekto lazerio spindulys nuo centro barelį ašis šaunamojo ginklo, šis lazeris pagimdė akyse kolimatorius leidžia jums akimirksniu & tiksliai nustatyti jūsų akyse ar apimtis ir pan. Lazerio skleidžiamos šviesos nuo lazerio pagimdė priemonė keliauja tiesia linija, o kulka taip trajektoriją. Nors naudoti šį prietaisą bus jums labai arti, galutinis derinimas turėtų būti atliekamas ne asortimentą. Dvigubas pranešimas prieš pirkti! Ne 100% suderinama su 9mm GLOCKs! Vektoriaus Optika .223 Remingtonn 5.56 mm Kasetė Raudona Lazerio Pagimdė Sighter Boresight Tinka AR-15 M4 Mini-14 Nemokamas Pristatymas US$ 14.99 /vnt.

Vector Optics " 12 Gauge Kasetė Raudona Lazerio Pagimdė Sighter tinka 12ga Mossberg Medžioklės Ginklą Nulio Akyse JAV dolerių 12.90 /vnt.

Vektoriaus Optika .308 Winchester 7.62x51mm .243 7mm-08 Remington Kasetė Raudona Lazerio Pagimdė Sighter Boresighter Žalvario Nemokamas Pristatymas US$ 17.99 /vnt.

Vector Optics 7.62x39mm Kasetė Raudona Lazerio Pagimdė Sighter Boresight Žalvario Tinka AK47 SKS Tipas 56 Nemokamas Pristatymas US$ 17.99 /vnt.

Vektoriaus Optika Raudonojo Lazerio Pagimdė Akyse Nulis Priemonių Boresighter .22 į .50 Kalibro JAV$ 29.99 /vnt.

Vektoriaus Optika Pivot Žalias Lazeris Pagimdė Akyse Kalibravimo bet 0.22 iki 0.50 Pistoletais Šautuvai, Paminklų ir Riflescopes JAV dolerių 59.90 /vnt.

Vektoriaus Opitcs Reguliuojamas 100mW Žalias Lazeris Dot Akyse Kodas taikymo Sritis Kalno , Baterijos, 2x raktai, skirti Medžioklės Taktinis JAV dolerių 145.00 /vnt.

Nemokamas Pristatymas Vector Optics Pistoletas Mini Raudona Lazerio Žvilgsnio Mikro taikymo Sritis Gunsight tinka Glock JAV$ 32.00 /vnt.

Kompanijos Politika: Siekti Klientų Pasitenkinimo

Turime ilgametę patirtį, nuo tarptautinės tvarkos visame pasaulyje. Galime pristatyti užsakymą į APO Langelį. Mes bus sujungti laivybos išlaidų už įvairių daiktų pirkimą.

Prieš Pristatymas

Mes pristatyti prekę pirkėjui per vieną arba dvi darbo nagrinėjimo dieną, kai mokėjimo išvalytas. Mes patikrinti užsakymu atsargiai, prieš siunčiant jums.

Mes pakuotės užsakymo na sunku su normalios išvaizdos, kuris yra lengva savo užsakymą patvirtinimo. Jei jums reikia papildomos prašymą pateikus pakavimo prašome mus informuoti ne pirmą kartą.

Jei įmanoma, prašome pateikti mums jūsų telefono numeris tik tam, kad savo vietos po biuro poreikius. Tuo atveju, jei nėra ir negali pasiimti elementą prie jūsų buvimo vietos laiku, post office, gali skambinti jums už priminimą (Daugiausia, laiškų vežėjas bus tik įdėti skelbimą).

P. S: Mes išlaikyti aukštą saugumo ir konfidencialumo mūsų klientams darbuotojų informacijos.

Pristatymas Režimas

Mes daugiausia naudoti EMS ir Oro Užsiregistruoti Pašto visame pasaulyje laivybos. Jie valdo pašte visame pasaulyje. EMS Express gali būti stebimi dėl EMS svetainės (Kinija Post Office) ir vietiniame pašte. Oro Registre Paštu galima stebėti savo vietos post office. Tiek reikia, kad jūsų parašas priimti.

Jeigu jums reikia takelio numeris, prašome siųsti e-paštu arba palikite mums žinutę, įsigyti.

Mes taip pat gali naudoti kitų express pristatymas, pvz.: UPS, DHL, "FedEx" ir TNT ir pan., o išlaidos bus didesnės. Jums turi susisiekti su mumis pirmą, jei jums reikia minėta paslauga.

Krovinio draudimas yra neprivalomas, ir jis yra iki kliento.

Jei jums reikia žinoti, išsamiai skino pristatymas, prašome siųsti mums pranešimą.

Pristatymas Laikotarpis

Apskritai, Kinų EMS Express trunka apie 2-4 dienas iš Kinijos į Azijos šalyse, apie 3 6 dienas, Australijos, JAV ar Kanados, maždaug nuo 5 iki 10 dienų, kad Euro žemyne ir apie 6-12 dienų į Pietų Ameriką ir kt. Galima pastebėti, kad kai kuriose šalyse ar vietų gali užtrukti ilgesnį laiką.

Laivybos laikas gali atsitikti, kad tam tikra išimtis, nes custom patikrinti ir pašto nepriežiūros. Jūs galite susisiekti su mumis, jei jūs neturite jį reguliariai dienų. Mes pirma, patikrinti, ar ji su kelio numeris. Jei ji neveikia, mes atsiųsime kelio programą knygoje " post office, kuris vyks keletą dienų gauti atsakymą. Tai yra normalus stebėti pažangą, nustatyti Kinijos Post Office.

Palyginti su Honkongas Po Paslauga, Kinijos Kinijos Oro Registrą, Paštą, kuris yra pigesnis ir lėčiau nei EMS Express yra keista, laivybos ir pristatymo laikotarpis (daugiausia dėl to, kad tarptautinio skrydžio). Kartais greitai, per 7 dienas, o kartais vėliau kaip likus 21 dienai. Be to ji yra labai menka ir prasta informacija apie krovinio būklę. Mes turime daug atvejų, kad net ir klientas gauna prekę, sistema post office vis dar pasakoja, kad tai buvo tiesiog išsiųstas iš Kinijos prieš keletą dienų. Tokiu atveju, mes nuoširdžiai tikimės, kad klientai gali laikyti šiek tiek daugiau kantrybės už galimą vėlavimą, nes mes negalime kontroliuoti siuntimo greitis post office ir custom spaudai. Labai ačiū iš anksto.

Mokėjimo Būdas

Alipay yra pirmas variantas ir pirmenybė mokėjimo. Mes taip pat gali priimti mokėjimus per Pay-Pal arba Western Union arba Banko T/T Vielos Sandoris arba Kredito Kortelė (tik JAV) ir kt.

Modelio Numeris SCBCR-11
Prekės Pavadinimas BLSK VEKTORIAUS OPTIKA
Tipas pagimdė akyse
Išėjimo Galia 1-5mW
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 3cm x 10cm x 5cm (1.18in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai