Apsvaiginimo ilgai 50" 8mm apvalus baltos spalvos gėlavandenių perlų, rausvos spalvos, koralų karoliai

€19.12

-41%

€32.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rožinė koralų karoliai, koralų karoliai, koralų karoliai, Pigūs rožinė koralų karoliai, Aukštos Kokybės koralų karoliai, Kinija koralų karoliai Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę:

Sveiki atvykę į mano parduotuvę, parduotuvė! Pavyzdžiui, prekių nuotraukos, tai yra tiek stebina grožiu! Jei jums patinka tai, don ' t miss it! Aš galiu duoti jums mažiausią kainą ! Tikimės, kad jūs padaryti pirkinių laimingai čia! Jis laimins jums sveikatos ir sėkmės!

Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš pateikdamas pasiūlymą, arba siekiant išvengti nereikalingų nesusipratimų. prašome jums perskaityti objekto Aprašymą ir laivybos Aprašymas.

Mes pristatysime prekę Prie pirkėjo mokėjimo per 3 darbo dienas .

Šis punktas yra laivybos iki Singapūro oro paštu,Laivybos Laikas: 18-30 darbo dienomis(Išskyrus šeštadienius ir sekmadienius ir švenčių dienas) atvykti(Dissimilarity tauta, kaina pristatyti laiku dissimilarity),Turi sekimo numerį,

Apmokėjimas:

Priimu šiuos mokėjimo formos: Alipay

Laivybos Ir Tvarkymo:

EMS,Vidutinis laivybos laikas yra 7-10 dienų.

Jei pasirinksite EMS, jums reikės mokėti tam tikrą mokestį. AVS .

krovinių yra brangesnis. Jūs turite mokėti (25US:). ji paprastai trunka 8-12 dienų.

Kuo išvalyti jūsų mokėjimo, mes išsiųsti iš elementą 48 valandas. (savaitgalį ir holidy neįskaičiuotos.) Laivybos ir tvarkymo mokestis apima pakavimo, sandėliavimo ir paskirstymo išlaidos, ne tik pašto. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš jums mokėti.

Grąžinimo Politika:

Jei radote kokybės problemų gavę elementą iš jav. Rašykite man greičiau. Aš ją išspręsti jums per 48 valandas. (Grąžinti visą arba mainų galioja 15 dienų po mokėjimo, buvo patvirtinta)

Atsiliepimai

Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus, Mes paliks positve atsiliepimus galite kai tik gausite prekę. Jei nėra nieko neįprasta, ar jūs turite kokių nors abejonių, prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, jūs galite susisiekti su mumis, be jokių dvejonių ir mes stengiamės ją išspręsti.

Lytis Moteris
Pakabukas Dydis mm
Formos\modelis Veidas
Metalų Tipas sidabro padengtą
Medžiaga Koralų
Bauda ar Mados Mados
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Modelio Numeris mm
Stilius Madinga
Metalo spalvos sidabro padengtą
Grandinės Tipas Gyvatė Grandinės
Pearl Tipas Gėlavandeniai Perlai
Pagrindiniai Akmens Spalva Balta, Rožinė
Elemento Tipas Karoliai
Ilgis "
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.26kg (0.57lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

Panašūs produktai