Siaubinga Skeletas Kaukolės Logotipas Motociklo Vaiduoklis Šešėlis Dėmesio Lazerinis Projektorius LED Logo Šviesos

€15.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šviesos diodų (led), šviesos diodų (led) lemputė, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs šviesos diodų (led), Aukštos Kokybės šviesos diodų (led) lemputė, Kinijos žibintai ir apšvietimo Tiekėjai.

Naujų Motociklų Siaubinga Skeletas Kaukolės Logotipas Lazerinis Projektorius LED Šviesos Universalus jūs norite, kad jūsų motociklo būti kitoks? Ar norite pagauti kitais " akis? Bus nuostabi logotipas ant žemės, kai jūs jį naudoti. Tai padarys jūsų motociklas atrodo daug linksmiau. Daugiau jokių dvejonių, tik pateikti užsakymą! Pakuotė: 1 X Motociklo Projekcija LED Logo Lemputės (yra 4 skirtingų korpuso spalva: Juoda / Raudona / Mėlyna / Aukso ,pasakykite mums, kokios spalvos norite,Ar mes išsiūsime atsitiktine tvarka) Specifikacija: visiškai naujas, Universalus prekės motociklams Lengva įdiegti Projektų Logotipas: Siaubinga Skeletas Kaukolės Įtampa: 12V Dydis: Kaip nuotraukoje parodyti Savybės: Pagaminti Aukštos Kokybės Metalo Lydinio Medžiagos. Naudojant aukštos kokybės ir ryškumo LED Lemputės. Su manostat prietaisas! Ilgą gyvenimą ir aišku, logotipai! Lengva įdiegti.Tiesiog įdiegti ir žaisti! Kuriame aiškiai logotipai. Įrengimas: Prisijungti prie Licenciją Plokštelės Šviesos Linija ( Rekomenduoju ), jūs galite prisijungti prie užpakalinių rūko žibintų linijos . Fiksuoto jį ant automobilio numerio, kurį varžtai Naudoti sraigtiniai nustatyti šviesos, ir nustatyti tinkamą kampą gauti saugaus atstumo norite, kad Pranešimas: Prašome neskleidžia tiesiai į akis, kai diegiate. Prašau neblokuokite plokštė aplink įdiegti pozicija

Daugiau Logotipai prieinama.Jei norite,galite mums pasakyti, kad Ne. kai jums pasiūlymą. A

B

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą,taip, kad mes galime padaryti viską, siekiant išspręsti visas problemas.

Medžiagos Tipas metalo lydinys
Galia 3
Korpuso spalva Juoda/Raudona/Mėlyna/Aukso
Prekės Pavadinimas Cnpili Katė
logotipas Siaubinga Skeletas Kaukolės
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai