Įvesties AC 220V DC 24V 5A, 1 Linijinis pavaros elektros energijos tiekimas Elektros tinklo adapteris Progressive Automations Rankinis jungiklis kontroliuoti kit

€27.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dc 220v, kontrolierius kontrolės, 24v valdytojas, Pigūs dc 220v, Aukštos Kokybės kontrolierius kontrolės, Kinija 24v valdytojas Tiekėjų.

Gerbiamas kliente,

Svarbu, Politikos,

Vokietijos muitinė: extra 6 Eurų vertės >22 Eurų.

Švedijos muitinė : extra 7.5 Eurų vertės value >150 Eurų.

Pigiausias būdas laivo į Rusiją per China Post Oro Sklypas ( CDEK ar TONY, be muitu).

Skelbimas:

1. Palikti savo e-mail , arba mes nebūtų atsakinga už bet kokias aplinkybes, negali laivą.

Jei reikia didelio kiekio, prašome susisiekti su mumis ir gauti geriausią didmeninės kainos ir siuntimo išlaidų.

2. Mes nuoširdžiai įdarbinti visame Pasaulyje Agentas už mažiausią kainą.

3. Mes esame dauguma profesionalių /patikimas gamintojas/tiekėjas Elektros Varikliu ir Aksesuarų Kinijos Žemyninės dalies.

Mes visada pastangas, kad suteiktų ne tik aukštos kokybės produktai, priimtiną kainą, bet taip pat saugiai ir patogiai įsigyti aplinka. Klausimus ir pasiūlymus, vertina.

Pristatymas Patarimai:

1. Beveik visos prekės yra sandėlyje, mes išsiųsti per 24 valandas. Po užsakymą, jums gali prašyti SLDPRT ir DGS failus visi varikliai.

2. Express : Mes----Agentas----DHL/FedEx----Klientas . Pakuotės DHL/FedEx " iš viso išlaidų 3 dienas. Sekimo numerį ateis per 3 dienas.

Jei jums reikia tiesiogiai siųsti DHL/FedEx, tai padės sutaupyti 3 dienas, kaina 5~10 kartų daugiau.

3. Po Oro Pašto kartais bus atidėtas, pls nepalikite 1~3 žvaigždučių atsiliepimų.

Jei krovinio vėlavimo , susisiekite su mumis pratęsti apsaugoti laiko, kol ginčas, ir palaikyti ryšį, tai pagarba mums. Mes pasidalinti pirkėjų į juodąjį sąrašą, kad visi Kinijos tiekėjų, jei kyla ginčas, be susisiekę su mumis pirmą kartą.

4. Jei yra atokioje Vietovėje, DHL/FedEx, mes pasiliekame teisę imti mokestį už Nuotolinį už papildomą Mokestį.

5.Mes visada deklaruoti mažesnė vertė, siekiant išvengti mokesčių. Arba pls nurodyti pareiškė, kad išvengti nereikalingų problemų muitinėje.

Klientai, atsakingų už muitų .

Mes Tiekiame:

DC /AC Varikliu, Sliekinių Pavarų Varikliu, Tiesiakrumplės Pavaros Varikliu, Žingsninių Variklių, Sinchroninio Pavara Variklis, Servo Variklis, Linijinės Pavaros, Teptuku bešepetis variklis variklio, Elektros tinklo Adapteris, Maitinimo, Transporto Kontrolierius.

Standūs /Lanksčios Movos, universalius Šarnyrus, Laikas Diržai, Laikas Skriemuliai, Tiesiakrumplės Pavaros, Kampine Pavara, Pavaros, Bagažinė, Grandinės, Ratų, Ašys, Guolių ir t.t. Jūs galite peržiūrėti kategorijas.

Įvesties AC 220V, Išėjimas DC 24V 5A, 1 Linijinis pavaros jungiklis, maitinimo šaltinis, elektros tinklo adapteris, Palaipsniui Automations, perjunkite valdymo rinkinys

Įtraukta:

1 maitinimo šaltinis, 1 rankena valdytojas

1. Maitinimo šaltinis

Už vieną linijinės pavaros

Įėjimas: 220VAC

Išėjimas:DC 24 V, MAKS. 5A

2. Rankena Jungiklis Valdytojas

2 raktai

Paspauskite vieną raktą, linijinės pavaros eiti ; unlash raktas, linijinės pavaros sustabdyti.

Paspauskite kitą mygtuką, linijinės pavaros atgal ; unlash raktas, linijinės pavaros sustabdyti.

Nuolatinės SROVĖS Tiesinės Pavaros Katalogas , spustelėkite, jei norite peržiūrėti daugiau:

Ieškoti iš mūsų parduotuvę "Serijos+Insultas", pvz., "K serijos eiga 100mm" ieškoti "K100" .

Priimame mokėjimo būdai, teikiamos Kapt.lt sąlyginio Deponavimo. Šiuo metu, galėsite mokėti visa, MasterCard arba Banko pavedimu . Daugiau mokėjimo galimybių bus įtrauktas artimiausiu metu.

Sąlyginio deponavimo yra saugu, paprasta naudoti ir jis yra NEMOKAMAS. Nereikia kurti, sąlyginio deponavimo sąskaitą. Visi jums reikia yra Alibaba.com Narystė. Sąlyginio deponavimo yra nemokamas pirkėjams, jūs don?t reikia mokėti už sąlyginio Deponavimo.

Mes taip pat accpet Westernunion .

Mes atsiųsime prekės nuo 1 iki 3 dienų, kai jūsų apmokėjimo gavimo.

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes pristatymas per China Post Oro Sklypo/Pašto nedalyvaujant, kuris paprastai trunka nuo 15 iki 35days. Tai priklauso nuo paskirties vietos, ir poveikį tiek muitinės, švenčių, oro sąlygų.

Jei jums reikia greičiau pristatymo, galite pasirinkti, EMS/UPS/DHL/FEDEX/TNT, tačiau pirkėjas turėtų mokėti tai išreikšti mokestis.

Prašome pat atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Mes darome viską, kad tarnauti savo klientams geriausiai, kaip galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas . Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Esame atsakingi už žalą ir nuostolius, laivybos, net maniau, kad žala yra beveik neįmanoma.

Mes siūlome nemokamą pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto . Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis. Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes juos keis artimiausiu metu.

Įtraukti 1 maitinimo šaltinis, 1 rankena valdytojas
Vieta Originalas Kinija(Kiniją, Žemyninė Dalis)
Išėjimo Srovė 5A (MAX.)
Naudojimas 2 Fitneso įranga Langą atidaryti Durų atidarymo
Naudojimas 1 ligoninės lova, slaugos lova, Medicinos lova Masažo kėdė Elektros koja sofa
Įėjimo Įtampa AC 220V
raktas 2 raktai
režimas vienas linijinis pavaros
Modelio Numeris LA-112H
Variklio Tipas nuolatinės srovės variklis
Neto svoris 1500g
Išėjimo Įtampa DC 24v
Pakuotės Dydis 13cm x 9cm x 11cm (5.12in x 3.54in x 4.33in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai