Motociklas Paspirtukas išmetamųjų Modifikuoti Išmetimo Duslintuvo vamzdis, Yamaha Kawasaki ktm 2006-2010 m. Suzuki GSXR GSX-R 600 750 K6 K7 K8 K9

€68.60

-8%

€75.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: motociklas, motoroleris, išmetimo, motoroleris išmetamųjų, Dujų Išmetimo Duslintuvo, Pigus motociklas, motoroleris, išmetimo, Aukštos Kokybės motoroleris išmetamųjų, Kinija dujų išmetimo duslintuvo Tiekėjų.

sąlyga Sąlyga:100% Brand New Kiekis:Viena Medžiaga:Titano Lydinio Aukščiausios kokybės ir lengvai įdiegti. Jos stilingas dizainas yra puikus papuošti savo motociklą. sąlyga Sąlyga:100% Brand New Kiekis:Viena Medžiaga:Titano Lydinio Aukščiausios kokybės ir lengvai įdiegti. Jos stilingas dizainas yra puikus papuošti savo motociklą. Pakuotė: 1 set motociklo išmetimo vamzdis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1. Jei esate patenkinti mūsų paslaugos,prašome norma informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS" ir palikti mus teigiamų atsiliepimų. Mes bus daryti tą patį už jus. 2. Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Pritaikyti Taip
Medžiagos Tipas Titano Lydinio
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas ZRIHE
Prekės Skersmuo 0inch
Elemento Plotis 0cm
Prekės Svoris 150kg
Funkcija Titano Lydinio Išmetimo Vamzdis
Elemento Ilgio 24.5cm
Modelio Pavadinimas RH2-EP-034
Elemento Aukštis 24.5cm
Modelio Numeris motociklo išmetimo vamzdis
Specialios Funkcijos motociklo išmetimo vamzdis
Pakuotės Dydis 10cm x 20cm x 20cm (3.94in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 1.1kg (2.43lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai