4000pcs 50ml PE užkratas butelį skysčio, 50ml PE rašiklio formos užkratas buteliukas su užsukamu, plastikiniai skysčio buteliukas 50ml

€1 103.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: buteliukas 50ml, bžūp butelis, užkratas 50ml, Pigūs buteliukas 50ml, Aukštos Kokybės bžūp butelis, Kinija užkratas 50ml Tiekėjų.

KOKYBĖS UŽTIKRINIMO / SAUGA IR APLINKOS APSAUGA

Galime pagaminti įvairių dydžių ir spalvų užkratas Butelio kaip vienam klientui pageidaujant. Jei jūs turite reikalavimas, nemokamai prašome susisiekti su manimi. 1)---Jei norite pirkti kitą kiekį šio modelio, pls susisiekti su mumis dėl kainos. 2)---Jei nėra laivybos būdas atrankos į jūsų gerbiamas šalis, prašome prisiminti, kad palikti mums pranešimą dėl kainų.

Mes Guangzhou KaYu Pakavimo Produktų Co., Ltd. yra gamintojo buteliukai su lašintuvu gerai įrengtos laboratorijos ir stiprią techninę jėga.

Su platų, geros kokybės, prieinamomis kainomis ir stilingas dizainas, mūsų produktai yra plačiai naudojami farmacijos pakavimo ir kitų pramonės šakų.

Mūsų gaminiai yra plačiai pripažįstamas ir patikimas vartotojų ir atitinka nuolat kintančias ekonomines ir socialines reikia.

Mūsų sėkmė priklauso nuo jūsų pasitenkinimą, kad jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums, būsime labai dėkingi, jei galite mums duoti teigiamų atsiliepimų, ačiū jums labai!!

Butelis PE(Permatomas)
Minimalus užsakymo 4000PCS
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Medžiaga Plastikiniai
Talpa 50ML
Modelio Numeris CT50PE-A
Specifikacijos 50ML
Prekės Pavadinimas UŽKRATAS
Kilmės vieta guangzhou, Kinija (Žemyninė)
pritaikyti prieinama
patarimas Plastikiniai ilgas plonas Užkratas
yra Buteliai, Kamšteliai, Lašintuvu
Dydis 50ml
bžūp spalvų crystal red
bžūp tipas Crystal Užsukamu
Pakuotės Svoris 122.0kg (268.96lb.)
Įrenginio Tipas daug (4000 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 50cm x 40cm x 30cm (19.69in x 15.75in x 11.81in)

Panašūs produktai