Šildymo 50 laipsnis termostatiniai 7 barai rankšluostį strypai, nerūdijančio plieno, poliruoto sienos montuojamas rankšluosčių džiovykla 220V tinkamas w/ switch

€115.53

-26%

€156.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rankšluosčiu baras, rankšluosčiu juostos iš nerūdijančio plieno, baras rankšluosčių džiovykla, Pigūs rankšluostį baras, Aukštos Kokybės rankšluosčių juostos iš nerūdijančio plieno, Kinija baras rankšluosčių džiovykla Tiekėjų.

Ypatybė:

-darbinė įtampa:220v arba 110v,palikite pranešimą, kurio įtampa jums reikia.

-Medžiaga:304 nerūdijančio plieno,veidrodžio paviršiaus

-Sienos montuojamas įdiegti

-Visi accessoress užpildyti

Kiti Straipsniai Rekomenduoti

Pristatymas: -skirkite daugiau dėmesio savo užsakymą adresai, kuriuos TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. -Prekė bus laivą iš 5 dienas(Paprastai per 1-3 dienas),Pristatymo Kinija po oro paštas/Kapt.lt express/DHL/UPS/Fedex/TNT/EMS/DPEX/Amarex express". -Mes rašyti mažesnės, prekės vertės laivybos faktūrą, siekiant išvengti arba sumažinti importo mokestį,taip pat galite palikti pranešimą praneškite mums sąskaitą faktūrą vožtuvas. -Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina. Garantija: -Keitimasis informacija apie brokuotą prekę per 7 darbo dienas nuo prekės pristatomos; -Pristatymas žalą, turi būti pateikiamas per 5 darbo dienas po to, kai gaminys buvo pristatytas. Atsiliepimų: -Mes aprašome elementus, taip pat galiu. Jei mes praleidau kažką, prašome leiskite man žinoti -Jei prekė sugadinta dėl laivybos būdas,prašome susisiekti su mumis,tegul derėtis grąžinti ar išsiųsti naują. -Jei jūs neturite nepatenkinti punktas,nereikia atidaryti ginčų,susisiekite su mumis yra geresnis būdas išspręsti problemą. -Jei jums patinka punktas,prašome pateikti 5 žvaigždžių atsiliepimų. Ačiū ir mėgautis savo pirkinių.

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Ilgis 50-60cm
Prekės Pavadinimas MELLRAIN
Barų skaičius 7 barai
Paviršiaus Apdaila Poliruoti
Modelio Numeris B118
Tipas Rankšluosčių Barai
Funkcija šildytuvas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 3.3kg (7.28lb.)
Pakuotės Dydis 75cm x 55cm x 6cm (29.53in x 21.65in x 2.36in)

Panašūs produktai