10vnt/daug ! didmeninė pigūs dirbtinis hydrangea gėlės 32cm mažų šilko rankinėje hydrangea vestuvių dekoratyvinis hydrangeas hortensia

€18.88

-14%

€22.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dirbtinis hydrangea gėlės, hydrangea gėlių, hydrangea vestuvių papuošalai, Pigūs dirbtinis hydrangea gėlės, Aukštos Kokybės hydrangea gėlių, Kinija hydrangea vestuvių papuošalai Tiekėjai.

10vnt/daug ! didmeninė pigūs dirbtinis hydrangea gėlės 32cm mažų šilko rankinėje hydrangea vestuvių dekoratyvinis hydrangeas hortensia

Prekės pavadinimas : Dirbtinių Mažas Hydrangea gėlės

Medžiaga : šilkas

Dydis: Apie 32cm ilgio , Gėlių skersmuo apie 12 cm .

Naudojimas : labai geras vestuvių dekoratyvinių gėlių ir vidaus apdaila

Čia kaina yra 1 lotas = 10vnt dirbtinių Hydrangea , be vaza .

Jei reikia mišrios spalvos , prašome palikti mums žinutę , jei ne ,mes atsiųsime atsitiktinai , ačiū !

Pastaba: Matuojant ranka,tai gali būti 1-2cm skirtumas. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Laivybos Sąlygos 1. Prašome įsitikinkite, kad turite rašė pilnas vardas, pavardė / tikslus adresas / teisingą pašto kodą ir telefono Nr. jei jums reikia pakeisti siuntimo informacija,pls pasakykite mums kaip įmanoma greičiau. 2. Kinija paštu, oro paštu, ir Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius:paprastai trunka 15 - 60 darbo dienas visame pasaulyje. e-Pakelis: 10-25 dienomis . Express: 5-10 dienų.(EMS 10 -20 dienas) 3. Pirkėjo pareiga sumokėti muitų, mokesčių,daugiau mokesčių klausimai,pls susisiekti su savo šalies muitinės ar pardavėju. 4. Jei jūs neturite gavo sklypų paprastai laiko,pls susisiekti su mumis dėl tikrinimo.bet ne atvirą ginčą be kontakto. Dėkojame už jūsų prašome supratimo ir kantrybės. Grąžinamosios Išmokos Ir Grąžinimas & Išsiųsti 1. Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktą,galite paprašyti, grąžinimo ar grąžintų per 7days gavęs elementus. prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą prieš grąžinant ar darbo ginčą prieš mus. 2. Visi elementai turi būti grąžintas į pradines sąlygas,arba mes atsisako grąžinti pinigus. pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, įvyko grąžinimo procesas. 3. Jei jums gauti sugadintas ar klaidingų prekių,pls siųsti mums pakuotės ir produkto nuotrauką į jav iš karto, tada mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. Atsiliepimus, Jei jūsų patenkintas mūsų produktus,prašome mums suteikti visą penkių žvaigždučių atsiliepimų.kokių klausimų pls nedelsdami susisiekite su mumis. Have a nice day, ačiū.

Tipas Dekoratyvinės Gėlės ir Vainikai, dirbtinės gėlių hydrangea
Medžiaga Šilko
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Modelio Numeris DD-FP140
Naudoti vestuvių dekoravimas , namų puošybai
Prekės pavadinimas pigūs dirbtinis mažas Hydrangea šilko gėlių
Gėlių Stilius Gėlių Filialas
Proga Vestuvės
Stilius Gėlė
Prekės Pavadinimas PUTLUS VAIKAS
Dydis About 32cm in length , diameter is about 12cm
Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai