Be alyvos) siurblys nXDS6i pažymėkite sausas dulkių siurblys <2Pa

€5 454.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vakuuminio, Dulkių Siurblys, Pigūs dulkių, Aukštos Kokybės dulkių siurblys.

Į nXDS yra naujos kartos, visiškai be aliejaus pažymėkite sausas siurbliai, kurie pakeičia XDS. NXDS pagerina našumą, tradicinėse sūkuriniai siurbliai, didesnė siurbimo greitis, didesnis ribinis vakuumas, mažesnis energijos suvartojimas, mažiau triukšmo. Oro siurblio funkcija leidžia dulkių siurblys pristatyti condensable garai, įskaitant vandens, tirpiklių, praskiestuose rūgščių ir bazių. Į nXDS taip pat apima naujausius pabaigos-sandarinimo technologija, gerokai išplėsti laiko intervalo pabaigos antspaudas pakeitimo. Integruota ratai su automatinis įtampos įvesties jutikliai toliau optimizuoja bendrą našumą siurblys, ir nXDS gali būti visiškai srityje-aptarnauja.

\\

Programos: Bendrosios valymo dulkių; pluošto ir aukštos energijos fizikos; turbo molekulinė siurblys siurblys; itin didelės spartos centrifugos; lakas; žemos temperatūros technologija; distiliavimas / gavyba / filtravimas; užšaldyti džiovinimas; krosnis; paviršiaus mokslo priemones; elektroninė nuskaitymo mikroskopija - EMEM; atlikti degazavimą / dujų chromatografija, vakuuminis nuskaitymo, ir t.t. Vulcanization, epoksidinės dervos; lazerio, dujų surinkimas ir perdirbimas; SEM / Ląstelienos (jonų pluošto remontas)

\\

Savybės: Dulkių apvalkalo nenaudoja tepalo, visiškai sandariai uždarytos, siekiant užtikrinti, kad bendras švarus ir sausas, dulkių būtų išvengta kryžminio užteršimo; nr. atmosferos slėgis dulkių veleno sandariklis, todėl guoliai visiškai izoliuota, taip užkertant kelią proceso dujų korozijos, bet ir guolių eksploatavimo temperatūra yra Žemesnė gyvenimą, ilgesnį gyvenimą; paprastas vienašališkai sūkuriai, novatoriškas variklio ir guolių konstrukcija, tik vieną, skirtas įrankis, jūs galite lengvai užbaigti paslaugų srityje, siekiant sumažinti veiklos sąnaudas ir pailginti darbo valandas pagal paskirtį;

\\

Pagerinti perdavimo efektyvumą, sumažinti energijos suvartojimą ir veiklos sąnaudos; pažangių sąsaja, teikti įvairių tradicinių, analoginis ir skaitmeninis valdymo režimą, per USB, RS232 ir RS485 nuotolinio valdymo (stebėjimo).

\\

Modelis Edwards
Siurblio Tipas elektrinis siurblys
Prekės Pavadinimas WZVAC
Tipas Pavara
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 30.0kg (66.14lb.)

Panašūs produktai