Metrinis M3 304 Nerūdijančio Plieno, Hex Head Jungės Veržles 1000pcs/Lot Nemokamas Pristatymas

€26.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jungės veržlė, veržlė veržlės, hex jungės veržlė, Pigūs jungės veržlė, Aukštos Kokybės veržlė veržlės, Kinija hex jungės veržlė Tiekėjų.

Šiuos varžtus/veržles, yra pagaminti iš 304 nerūdijančio plieno, kuris yra atsparus nuo rūdžių ir korozijos. Gali būti plačiai naudojamas namuose ir biure aparatas, mediena baldams, remonto ir išradimus, rūdžių ir korozijos, atsparus vandeniui. Aplinkai draugiškas, jokios taršos, aukštos kietumas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

7. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai. Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždės

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą. Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

Visa pardavimo, mes galime pasiūlyti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. Žinoma, tuo daugiau jums, kad, tuo didesnė nuolaida jums bus gauti. Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Kaip galima stebėti?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį.

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nėra jokių muitų mokesčių?

Paprastai mes skelbiame minimali vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių. Tačiau dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių, todėl prašome suprasti.

Pakuotės Svoris 0.63
Įrenginio Tipas 1000pcs
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Pakuotės Dydis 13CMX11CMX5CM
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Prekės Pavadinimas QYE
Modelio Numeris M3
Tipas Šešiabriaunėmis Veržlėmis
Įrenginio Tipas daug (1000 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 13cm x 11cm x 5cm (5.12in x 4.33in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.63kg (1.39lb.)

Panašūs produktai