30pcs/daug 15ml ruda/gintaro spalvos Stiklo eterinio Aliejaus Butelis Su juodo plastiko burglarproof užkratas bžūp, 15ml eterinio aliejaus butelis

€19.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: eterinis aliejus stiklo butelis, butelis daug, stiklinės aliejaus buteliai, Pigūs eterinio aliejaus stiklo butelis, Aukštos Kokybės butelis daug, Kinija stiklinės aliejaus buteliai Tiekėjų.

30pcs/daug 15ml ruda/gintaro spalvos Stiklo eterinio Aliejaus Butelis Su juodo plastiko burglarproof užkratas bžūp, 15ml eterinio aliejaus butelis

Medžiaga, iš butelių : stiklo Medžiaga dangtelis : plastiko Spalva butelio : ruda/gintaro Spalvos dangtelis : juoda Įeina: dėžutė+užkratas bžūp+stiklinis vamzdelis Forma: apvalus Tūris : 15ml Pastaba:prašome palikti pranešimą spalvos,kitu atveju,mes atsiųsime atsitiktinai.ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

B. Mokėjimo Būdą:

Sąlyginio DEPONAVIMO pagal Internetinė Parduotuvė & T/T Galima.

C. Apie Laivybos ir Tarrif/Mokesčiai:

Visi sklypai bus išsiųsti per Ali Internete Logistikos įskaitant DHL, UPS, TNT, EMS, FEDEX, RINKLIAVOS ir pan., todėl mes jums pasirinkti daugiau ekonominės express "paslauga jums, gal tai ir nėra tas pats, su jūsų pasirinkti Express". Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės apie tai skirtingų express paslaugos! Jei turite bet kokį specialų prašymą, pls susisiekti su mūsų paslaugų Prekybos Vadybininkas ID: cn901648564. Mes stengiamės pasiūlyti jums geriausią naudai, ir atsiųsime jums sekimo numerį nedelsiant. Prašome atkreipti dėmesį, kad mes ne imtis bet kokių tarrif ir mokesčių atnešti iš pirkėjas vietos papročius. Mes taip pat ne kiek tarrif vertę, nes kitoje šalyje, turi skirtingas politikos!

D. Spalvų Tolerancija:

Mes turime imtis visų photoes pagal save. Ir mūsų fotografas bandė geriausia išlaikyti produkto pobūdį spalvos. Bet mes vis dar negalime garantuoti 100% pats. Jei negalite priimti bet kokios spalvos tolerancija, pls neperka! Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės dėl spalvų tolerancija, nes photoes priežasties!

E. Apie Mus:

Saulėtekio Cospack Ribotas tiekimas įvairių pakuočių pasirinkimas, odos priežiūros ir kosmetikos pramonei, nes 2009, įskaitant Beoriu Siurblys Butelių, Plastikinių Kosmetikos indeliai, Kosmetikos Siurblys Buteliai, Rūko Purškimo Buteliai, Stiklinės Kosmetikos Buteliai ir Stiklo Kremas Konteineriai, Lašintuvu Buteliai, Kvepalų Buteliukai, Aliuminio buteliai & Stiklainius, indai nagų produktai, ir tt, kurie yra geriausias sprendimas jūsų pakavimo poreikius. Mes taip pat siūlome individualų formų, spalvų dengimo ir apdailos silk-screen & karšto štampavimo & etiketės, siekiant užtikrinti jūsų baigtas pakuotės areunique ir puikus, ir tik priklauso jums! Tai internete akcijų parduotuvė jums pasiūlyti mažas pirkimo patirtį.

F. DUK:

Q: Kas yra jūsų produkto ir technika? A: Mes per liejimo ir pūtimo, liejimo, specializuojasi gamybos, pritaikyti įvairių plastikinių butelių, plastiko indai, plastikinė talpykla, plastikiniai vamzdžiai, kosmetikos indelį, kosmetikos konteinerių, kosmetikos pakuotės, rūko purškimo butelis,aliuminio kosmetikos buteliai ir indeliai, maži šešėliai puodą, nagų konteinerių įvairių medžiagų, forma, spalva ir dydis. Q: Kas yra jūsų produkto taikyti srityse ? A: Mūsų produktai yra taikomas kosmetikos, odos priežiūros, plaukų, alyva, skystis, kremas, kūno spa ir kt. cosmoprof ir asmens priežiūros pramonės šakose. Laukių jūsų užklausą!

Modelio Numeris 15ml gintaro spalvos stiklo buteliuko lašintuvu
Medžiaga Stiklas
Naudoti Eterinis Aliejus
Dydis 15ml
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Pramoniniam Naudojimui ASMENINĖ PRIEŽIŪRA
Pakuotės Svoris 1.7kg (3.75lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (30 vnt/lot)

Panašūs produktai