Naują iki 2017 m. Moteris "Messenger" Mini Atvartu Petį Krepšys Graviravimas Logotipas ir Pavadinimas Vintage Stiliaus, Elegantiškus natūralios Odos Mini Krepšys

€8.53

-43%

€15.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Krepšys, maišo stilius, pečių krepšys, Pigūs krepšys, Aukštos Kokybės krepšys stilius, Kinija petį krepšys Tiekėjų.

Naują iki 2017 m. Moteris "Messenger" Mini Atvartu Petį Krepšys Graviravimas Logotipas ir Pavadinimas Vintage Stiliaus, Elegantiškus natūralios Odos Mini Krepšys

Mes galime naudoti Lazerio custom jūsų logotipas,pavadinimas, šūkis ar kita užrašas ,Lazerio deginimas odos paviršiaus ir įsitikinkite, juoda spalva, modelis, daugiau išsamios informacijos prašome atkreipti DĖMESĮ: "Smirnoff" yra mano asmeninis prekės ženklas,visas maišas numatytasis siųsti ne-logotipas vieną,jei jums patinka mano smirnoff logotipą ar norite spausdinti savo vardą ar logotipą, prašome susisiekti su manimi ^^ Dėl Ekrano skirtumas , spalva bus šiek tiek kitoks, nei nuotraukoje. Dėl Vadovo matavimo, dydis bus 1-2cm paklaida, įsitikinkite, it, ačiū jums!

1.Jis taip pat žinomas kaip "naftos oda" arba "karvė naftos oda",ir priklauso aukštos kokybės odos.Yra labai plonas, aptakus dangos paviršiaus.Danga yra labai plona ir graži pralaidumas ir adsorbability.

2.Ji turi natūralių grūdų ir patogus rankoje jausmas.Paviršius yra labai blizgus.

3.Ji pakeis daugiau ir daugiau gražių, kaip laikas eina, jei galite tvarkyti ją gerai.Prašome saugoti produktus nuo vandens ir alyvos dėmių.

Išsaugoti odos 1. Paprastai mes rekomenduojame naudoti gyvūnų aliejus, kuris yra pagamintas iš gyvulinių riebalų, pobūdį gyvūnų aliejus yra simmilar kaip oda, taigi, apsaugos efektas yra geriausias. Paprastai gyvūnų aliejus yra mink oil, spalvų poveikis mink oil yra labai mažai, odos spalva bus šiek tiek tamsesnė, kai jūs įtraukėte mink oil apie tai, bet spalva pasikeis iškart, kai naftos tapti dryed,tai labai tinka kasdieniniam Priežiūra; Mes gali sunaikinti gyvūnų aliejus ant odos su gera ranka ar medvilnės tamponu rūpintis oda 2. Ragų aliejaus arba skaidrus odos paryškinimo taip pat gali rūpintis oda, galite nusipirkau, tai Profesionalių odos priežiūros parduotuvė

Medžiaga: natūralios odos

PASTABA:ne inlude kortelės atveju

Shiping bus sutvarkyta per 7-10 dienų po apmokėjimo. Mes pripažins savo daiktą kaip"dovana", vertinamas maždaug $5 už muitinės patogumui. Laivybos būdas, kaip mes priimame taip

--Kokybės--

Visi gaminiai yra kruopščiai išnagrinėjo prieš pardavimas ir pristatymas, kokybė garantuota.

--Laivybos--

1. Mes pasirūpinsime, kad siunta pagal jūsų sąlyginio Deponavimo adresą. Įsitikinkite, kad jūsų išsamų adresą ir vardai, yra visiškai teisingas.

2.Ji paprastai trunka apie 25~50 dienų už prekes, atvykti Per Kinijos oro paštu, ir 5~7 dienas per DHL, "FEDEX", UPS ir TNT. Pls kantriai laukti, jei jums nereikia gauti savo prekę tius. Dėkojame už jūsų supratimą.

----Atsiliepimus

Pls mums duoti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo įvertinimų. Jei turite bet kokių klausimų apie produktus, pls susisiekti su mumis ir mes stengiamės išspręsti problemą.

Grąžinimo Politika

Jei radote kokybės problemų, kai gaunate prekes, pls Nedelsdami susisiekite su mumis . Mes priimame biržoje arba grąžinti per 14 dienų nuo gavimo. Mes grąžinsime pirkimo kainos, Grąžinimo pašto išlaidas ir draudimo mokestis yra negrąžinamas ir atgal daiktų, ir daiktai turi būti grąžinti, turi būti NAUJOS ir GEROS būklės.

Šalis

Pristatymas tius

Pastaba

JAV

7-14 darbo dienų

>20 dienų, susisiekite su mumis

Australija, Kanada, Jungtinė Karalystė

15-25 dienas, soustiuss 30 dienų

> 30 dienų, susisiekite su mumis

Prancūzija

15-28 dienomis, soustiuss 30-35 dienas

> 35 dienų, susisiekite su mumis

Rusija, Brazilija, Ispanija

20-40 dienų, soustiuss 40-45 dienas

> 45 dienas, susisiekite su mumis

Kitų šalių

Paprastai 25-30 dienų pasiekti

> 30 dienų, susisiekite su mumis

Custousr valdymo įmonės Darbo Tius (Pekinas GMT+8 Tius Zona)

Pirmadienis-Penktadienis

Šeštadienis

Sekmadienis

8.00 ryto-6.00 val.

Nedarbo diena

Nedarbo diena

--Pastaba-Jei turite kokių nors problemų, prieš jums eiti atidaryti ginčo ar palikti atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis pirma, ir mes stengiamės padėti jums, Mes pasistengsime atsakyti jūsų žinutė ir išspręsti jūsų problemą artimiausiu metu, per darbo valandas, negaliu atsakyti, šeštadienį,pls suprasti, ačiū! Visada mes išsiųsti visus sklypus, registruotu paštu, su sekimo numerį, ačiū!

*Ši forma yra nuoroda. Kitos šalys gali nuoroda kaimyninių šalių transporto. Jei turite klausimų, susisiekite su mumis!

ponios maišelį krepšys moterų oda
Elemento Tipas Rankinės
Stilius Derliaus
Rankenų/Dirželiai Vieną
Apdaila Nėra
Prekės Pavadinimas Smirnoff
vasaros krepšys Moterų Mados Rankinės
oda Crazy Horse Oda
Lytis Moteris
moteris maišo Krepšys
Dydis Mini(Max Length<20cm)
Rankinės Tipas "Messenger Maišeliai
Modelio Numeris E-BM0975 Moterų Krepšys
krepšys įrašą Vasaros krepšys
Pamušalas Poliesteris
Interjeras Vidaus Reikalų Skyriuje,Mobilųjį Telefoną Kišenėje,Interjero Užtrauktukas Kišenėje,Interjero Lizdas Kišenėje
Kietumas Minkštas
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Natūralios Odos moteris maišo
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Modelio Tipas Kietas
Formos Atvartu
Išorinis Atidaryti Kišenę
Uždaryti Tipas Hasp
Proga Universalus
Pečių Krepšiai dizaineris krepšiai aukštos kokybės
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 3cm (7.87in x 7.87in x 1.18in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai