Variklio Veleno alkūninio veleno Fiksavimo Suderinus Laiką Įrankių Rinkinys VW VAG 1.2 TFSI ST0212

€17.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rinkinys "chelsea", rinkinys trex, rinkinio m, Pigūs rinkinys "chelsea", Aukštos Kokybės rinkinio trex, Kinijos rinkinys m Tiekėjų.

Variklio Veleno alkūninio veleno Fiksavimo Suderinus Laiką Įrankių Rinkinys VW VAG 1.2 TFSI ST0212 2 vnt laikas dangtelio sureguliavimas smeigtukai

Veleno nustatymo įrankis alkūninio veleno fiksavimo kaiščiu

Laivybos Sąlygų PO Langeliuose - Prašome įtraukti fizinį adresą. Prašome leisti 7-10 darbo dienų ir pristatymas. Operatyvus Pristatymas yra. Atsiliepimų & Klientų Aptarnavimo Mūsų prioritetas-tai tu kaip ir patenkintas klientas. Jei jūs ne manote, gavo teigiamą/5 žvaigždučių paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant grįžtamąjį ryšį, todėl mes galime išspręsti šį klausimą skubiai. Mes bus įsitikinkite, kad jis teisus. Mes post Teigiamų Atsiliepimų iš karto po elementus, laivo. Maloniai grįžti naudai ir po teigiamas/5 Žvaigždučių atsiliepimus mums, gavę jūsų prekė ir yra patenkintas savo pirkiniu. Grįžta ir Mainai Visos prekes yra naujos lauką ir mes siūlome 14 dienų grąžinimo politika. Prašome susisiekti su mumis visų pirma grąžinimo ar mainų, kaip tinkamai etiketėmis yra reikalingas. Backordered ar sandelyje Mes kliringo namai stambių mažmenininkų, ir visi elementai yra sandėlyje tuo metu, sąrašą. Kartais prekės gali būti laikinai nepasiekiamas arba grąžinti užsakyta. Jums bus pranešta, jei tokių yra, ir gaus visiškai grąžinti pinigus per 48 valandas nuo pirkimo, išskyrus atvejus, kai jums pasirinkti laukti elementą grįžti sandėlyje. Prašome ne nubausti už mus, jei mes grąžinsime jums, nes ji yra beveik neįmanoma išlaikyti idealiai tiksliai skaičiuoti, patvirtinimo elementus. Nedvejodami pranešimą su mumis, mes pasistengsime atsakyti per kelias minutes.

spalva Juoda
Prekės Skersmuo 1cm
Elemento Aukštis 6cm
Medžiaga Plieno
Medžiagos Tipas Plieno
Prekės Svoris 0.45kg
Elemento Tipas Variklio Priežiūra
Elemento Plotis 12cm
Elemento Ilgio 20cm
Prekės Tomas 1
Modelio Pavadinimas Auto Remonto Įrankių Serija
Kilmės vieta Kinija
Specialios Funkcijos 1
Modelio Numeris ST0212
Pakuotė Pūtimo Atveju
Prekės Pavadinimas Octcaelum
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 12cm x 6cm (7.87in x 4.72in x 2.36in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai