KARŠTA! Mados Moterų apsaugos nuo Saulės Pirštinės Moterų Nėriniai Vasaros Penkiomis Pirštų Anti-UV Riešo Trumpas Saulės Vairavimo Pirštinės Naują įrašą UV011D

€11.89

-9%

€13.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pirštinės šepetys, pirštinės pirštinės pirštinės, pirštinės, Pigūs pirštinės šepetys, Aukštos Kokybės pirštinės pirštinės pirštinės, Kinija pirštinės Tiekėjų.

KARŠTA! Mados Moterų apsaugos nuo Saulės Pirštinės Moterų Nėriniai Vasaros Penkiomis Pirštų Anti-UV Riešo Trumpas Saulės Vairavimo Pirštinės Naują įrašą UV011D

Prekės Pavadinimas: Nėriniai Anti-UV apsaugos nuo Saulės Pirštinės

Audinys:90%Nailonas,10%Spandex

Pirštinės Ilgis:24.5 cm

Pusę Piršto Bendras Ilgis:11cm

Rankos Aplink:18cm

Plam Dydis:16cm

Dydis:Nemokamai Dydis

KAIP MATUOTI

Įvertinti vertus, jūs paprastai rašyti apie palmių plačiausioje taškas colių(išskyrus nykštį).Įrašo apskritimo ilgio matavimas-tai bus jūsų pirštinių dydį.Jei esate tarp dydžių,pasirinkti mažesnio dydžio.Pirštinės turėtų būti aptemptas ne pirmas, bet bus ištempti.

Informacijos šou

PATARIMAI:

1.Dėl skirtingų gamybos partijų, metalo logotipu, dekoracija ant pirštinės yra siunčiami atsitiktinai. Galite gauti pirštinės su metaliniu logotipu, dekoracija, negali būti metalo logotipu, dekoracija. Tačiau neturi įtakos kokybės pirštinės, jei jūs nieko prieš, nereikia pirkti.

2.Dėl fotografuoti šviesos problema ir skirtingų kompiuterių monitoriai pikselių skiriasi. nekilnojamojo spalvą bei paveikslėlio spalvą galima bus šiek tiek nuo spalvos.prašome kreiptis į nekilnojamojo pirštinių spalvos. jei jūs proto,prašome don ' t pasiūlymą jis. dėkojame už jūsų supratimą ir tikimės, kad jūs turite laimingas apsipirkti mūsų parduotuvėje.

Warmen Paketą Dovanų DĖŽUTĖJE

Prašome atkreipti dėmesį, kad visi pirkėjai, numatytasis pristatymas yra be dovanų dėžutės, pakuotės, jei reikia, dėžutės, prašome spausti" " ir mokėjimo kartu, labai labai ačiū.

RŪPINDAMIESI SAVO PIRŠTINES

1.Jei jūsų pirštines sušlapti,leisti jiems išdžiūti natūraliai ir toli nuo bet kokio išorinio šilumos šaltinio, pvz., radiatorių,plaukų džiovintuvas,ar saulė.

Sunkiųjų nešvarumų,mes rekomenduojame paslaugos specializuota odos sausas siurblys.

2.Jei nešvarumai yra šviesa, o ne džiovinti,galite pabandyti šiuos: 1.Parengti vertus karšto tirpalo minkšto muilo dribsniai tokia "Lux". 2.Švelniai sponge žemyn ne odinių pirštinių su šio tirpalo. 3.Stenkitės ne sočiųjų odos ir dab off bet koks perteklius drėgmės švaria sausa šluoste. 4.Leisti pirštinės išdžiūti natūraliai ir nereikia naudoti jokių išorinių šilumos šaltinių, pvz., radiatorių,plaukų džiovintuvas, ar saulė. 5.Kaip pirštines, džiovinimo,įdėti juos į rankas dėvėtojui kelis kartus. Tai padės ištempti odą ir atkurti formos pirštinės profilis rankas.

3.Jei nuspręsite naudoti patentuotą odos valiklį arba kondicionierius,prašome perskaityti gaminio instrucions atidžiai ir įsitikinkite,kad produktas naudojate tinka jūsų odos pirštinės.

PASTABA: 1.Jei nenorite gauti jūsų pirkimo metu, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti apsaugos laikas jums. Prašome neatidaryti ginčo tiesiogiai. Ačiū už jūsų bendradarbiavimą! 2.Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) PASTABA: 1. Kodėl spalvų skirtumas ir dydis klaida ne kokybės problemas? Dėl kompiuterio monitorių ir faktinės šaudymo ryškumas ir kitų priežasčių, bus tam tikra spalva skirtumas. Panašiai, nes rankinis matavimai, skirtingi matavimo metodai ir prekių tempimo laipsnis ir kitų priežasčių, bus 1-2cm paklaida. Mes stengiamės išvengti tokių problemų, bet tokių problemų nėra kokybės klausimais 2. Terminą, Jei norite grįžti sklypas, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, ir grąžinti ją per 7 dienas.

Medžiaga Nailono,Spandex
riešo odos pirštinės moterims Suaugusių moterų, natūralios odos pirštinės
mados moterų odos pirštinės riešo moterims, natūralios odos pirštinės
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
vientisos spalvos odos pirštinės moterims mada moterims, natūralios odos pirštinės
Modelio Tipas Kietas
suaugusiųjų moterų odos pirštinės mados žiemos moterims, natūralios odos pirštinės
Stilius Mados
Modelio Numeris UV011D
avikailio moterų odos pirštinės Vairavimo moterims, natūralios odos pirštinės
mados suaugusių moterų odos pirštinės žiemą moterims, natūralios odos pirštinės
Pirštinės Dydis vienas dydis
žiemos vairavimo moterų odos pirštinės mada moterims, natūralios odos pirštinės
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
vairavimo moterų odos pirštinės Avikailio moterims, natūralios odos pirštinės
Lytis Moteris
žiemos moterų odos pirštinės Kietojo moterims, natūralios odos pirštinės
Pirštinės Ilgis Riešo
avikailis odos pirštinės moterims Ožkų moterims, natūralios odos pirštinės
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Įrenginio Tipas Pora

Panašūs produktai