Kavkas Baby Girl Drabužiai 3pcs/Set Trumpas Rankovės Žiemos Roupa Infantilus Kūdikis Reborn Žiemos Romper Naujagimiui Mergina Jumpsuits

€11.24

-27%

€15.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: naujagimio mergina jumpsuits, baby girl jumpsuit, žiemos rompers, Pigūs naujagimiui mergina jumpsuits, Aukštos Kokybės baby girl jumpsuit, Kinija žiemos rompers Tiekėjų.

No. 1 kaip norėtume, kad jie būtų patenkinti jų įsigyti. Klientų aptarnavimas yra mūsų nėra.1 1 prioriteto daug, kad Jei jums reikia daugiau, prašome susisiekti su mumis. Mes suteikti jiems priimtiną nuolaidą. Po pardavimo Suteikia mums galimybę išspręsti bet kokią problemą. Mes suprantame, interesus ir nusivylimų, kad jie gali turėti, ir stengiamės išspręsti problemas. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčus. Mes pasirūpinsime mūsų klientai, ir visada stengiasi jiems padėti. Taigi, jei jie turi problemų, nedvejodami kreipkitės į mus. 1.mokėjimo, Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus: 2. Pristatymas ir pristatymo turėsime skirtingus kanalus pagal savybes, prekių srauto.es gali pasiekti daugiau nei 200 šalių ir regionų.Pažadame, kad visi užsakymai bus per keturias dienas.iš įvairių kanalų titelformations laiko ekranas bus kitoks, postpacks paprastai 1-4 darbo Dienas paaiškėjo, kad tarptautinių kurjerių paprastai 1-2 dienų, kai išsiplėtė į uogiene, laiką informacijos ekrane. 3.apie muitų ir tarifų Postpaket apskritai negamina tarifus, bet skirtingų šalių, muitus, muitinės procedūras, bus kitoks, prašome laiku sekimo informaciją, kreipkitės į vietinį paštą, jei reikia. Prašome susisiekti su savo vietos muitinės įstaiga arba atlikti informacijos apie vietos muitinės formalumus.Galiausiai linkiu jums malonu apsipirkti, labai ačiū už jūsų paramą. 4. Grąžinamosios išmokos ir Politikos, Nes tai yra tarptautinė transporto, išlaidų ir laiko, yra gana dideli, todėl mes teikiame didelę svarbą produktų kokybė. Mes griežtai kontroliuoti, jei gautų tik tuo atveju, jei pažeistas produkto, prašome susisiekti su mumis. Siekiant užtikrinti interesus jos, prašome perskaityti pakuotės, kol jie pasirašyti ir atsiųsti mums nuotraukas. Mes atliekame bandymus pagal specialias aplinkybes, kurios gali padėti jums išspręsti šią problemą, jie turi galimybę gauti daugiau nuolaidų. Jei jums keitimo arba produktas, ir nekenkia produkto, tik mokėti grįžti, mes atsiųsime jums naują produktą po to, kai mes produktas. Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą. 5.Grįžtamasis ryšys, Jei jie yra įsitikinę, prašome skambinti mums 5 žvaigždžių, tai bus didžiausias paskatinimas mums, ir jiems sukurti geresnes paslaugas. Visos pastangos, tik, kad jie geriau jaučiasi, kartu nuoširdus. labai ačiū!

Rankovės Ilgis Trumpomis Rankovėmis
Modelio Numeris Kūdikių Prekės
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Apykaklės O-Kaklo
Elemento Tipas Rompers
Medžiaga Medvilnės
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
Lytis Unisex
Vaikas MUS Dydis 3M, 6M, 9M, 12M
Uždaryti Tipas Diržas
Prekės Pavadinimas KAVKAS
Modelio Tipas Spausdinti
Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
kūdikių vasaros drabužių kūdikių vasaros drabužių
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 2cm (7.87in x 7.87in x 0.79in)

Panašūs produktai