Q-BAIHE Reguliuoti Violetinė Diodų, Lazerių 405nm 50mw Taškas/Linija/Cross Modulio 14*45cm w/ Heatsink

€17.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lazerio 405nm, dot taškų, lazeris lazerio, Pigūs lazeriniams 405nm, Aukštos Kokybės dot taškų, Kinija lazeris lazerio Tiekėjų.

Q-BAIHE Reguliuoti Violetinė Diodų, Lazerių 405nm 50mw Taškas/Linija/Cross Modulio 14*45cm w/ Heatsink Produkto aprašymas

Savybės:

Išėjimo Galia 50mw

405nm bangos ilgio

Darbinė Įtampa 3V~5V

Darbinė Srovė Išsamiai:

Tai 405nm 50mw lazerio modulis su vairuotoju yra pramoninės elektronikos komponentų ir naudojami pramonėje, testamentas, Laboratorijos ir kt. Tai didelės galios lazerio modulis su vairuotoju ir ateina su arba be ES ar JAV standarto AC adapteris(5V-1A) klientams yra lengvas pasirinkimas. Būkite atsargūs, kai jūs darote kai bandymas su juo, jei nėra temperatūros kontrolės prietaisu. Lazerio modulis yra ir tikslūs bei jautrūs optinis prietaisas,. Prieš atliekant kai lazerio "PASIDARYK pats" veiklą, prašome perskaityti techninės informacijos pirmas ir apsaugoti jūsų akis prieš lazerio spindulių. Įsitikinkite, operatorius turi patirties optika "PASIDARYK pats" ar bandymai.

Pakuotė:

1 X 405nm 50mW lazerio taškas modulis 5V 14.5x45mm su cross/line objektyvas su heatsink

Laivybos Laikas

Mes laivas visame pasaulyje šalių, su registruotu oro paštu, ir mes laivo į JAV su e-paketo pristatymas. Taip pat galime laivas visame pasaulyje, naudojant express pristatymas, tokių kaip DHL/UPS/FEDEX/Aramex už papildomą pristatymo mokestį. Paprastai tai trunka 10-20 darbo dienų atvykti daugelyje šalių, tačiau kai kurios šalys, pavyzdžiui, Izraelis, Brazilija, Indija, praeis kiek 50-60 dienų atvykti. Laivybos laikas yra ne mūsų kontrolės, tačiau mes stengiamės kompensuoti savo nuostolius, nuostolių, kad, arba atidėti pristatymas!

Atsiliepimų & DSR

Prašome vieta teigiamų atsiliepimų ir suteikti aukštos DSR rezultatas mums, jei jūs patenkinti mūsų mūsų produktų kokybę ir mūsų teikiamų paslaugų kokybę, jei esate ne laimingas su jūsų pirkti dėl bet kokios priežasties, prašome susisiekti su mumis pirmą sprendimų. Mes išspręsti visas savo problemas ir mes padengti visas savo teises. Thansks už jūsų paramą!

Stilius Mini
Modelio Numeris 405MD-50-1445-AC+Turėtojas-15*5-WX+GER*2
Proga Home Entertainment
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Prekės Pavadinimas Q-BAIHE
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai