Aukštos Kokybės, Pagaminti Kinijoje, Magnetinio Jade Lovos Čiužinys Su Šilumos Germanio Akmens Šildomas Kilimėlis Neigiamų Jonų Čiužinių 1.0X1.9M

€293.28

-50%

€586.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lova žaislas, lovos čiužinys pad, sofa-lova, Pigūs lova žaislas, Aukštos Kokybės lovos čiužinys pad, Kinija lova, sofa-Tiekėjai.

Aukštos Kokybės, Pagaminti Kinijoje, Magnetinio Jade Lovos Čiužinys Su Šilumos Germanio Akmens Šildomas Kilimėlis Neigiamų Jonų Čiužinių 1.0X1.9M

Karšto Pardavimo Panašūs Straipsniai!!

Funkcija: 1, Pasak teorijos Kinų tradicinės sveikatos priežiūros,su turmalino ir germanio akmens kompozicinių medžiagų pagamintas į iškilas; 2, Gali skatinti kraujo apyvartą; 3, gerina atmintį; 4, Stiprinti funkcija organus, padidina metabolizmą; 5, Pašalinti įtampą, atsipalaiduoti jūsų kūno ir proto; 6, Padėti skatinti miego. 7, Atleiskite tolimųjų infraraudonųjų spindulių", "shield" statiniai ir elektromagnetinių bangų radialization 8, Nešiojamų ir patvarus.

Jade Įvadas Jade yra daug mikroelementų. Ji gali išleisti sveikas tolimųjų infraraudonųjų spindulių", "shield" statiniai ir elektromagnetinių bangų radialization.Jade taip pat gamina neigiamus jonus, kurie skatina ląstelių metabolizmą.

Jade žmonių pagal specialios medicininės priežiūros ir žemos temperatūros vertės, fizinės savybės, Kinų medicina, ir ragino iki pirmojo pėdos aušintuvas temperaturetheory, sukurta sveikatos jade pagalvę.

Šimtmečius, Kinijos žmonių pasinaudojo jade, kaip pagalvę. Kuo jade pagalvės buvo iškirpti blokų jade su įdubimas galvos. Dabar jūs galite mėgautis sveikatos ir grožio naudą miega ant jade su patogumus jade pagalvę padengti.

Spcifications:

Spalva : Kaip paveikslėlyje parodyta Gaminio dydis: 1.0X1.9M Medžiaga : Aukštos kokybės PU+ Jade Akmuo/Turmalinas/Germanite Masažo zonos : viso Kūno N.W./G. W. už vienetą : 14kgs Produkto parodyta: Prašome palikti dėmesį, koks dizainas norite, ar mes išsiųsti pagrindinė nuotrauka, vienas, daugelio rezervuarų į iš anksto!! Dizainas 1: Dizainas 2: Design 3: Dizainas 4: Dizainas 5: Dizainas 6: Pakuotė: Pastaba: šis čiužinys, dydis yra 1.0X1.9M (apie 6.23X3.28FT); turime ir kitų dydžių:1.2X1.9M, 1.5X1.9M,1 .8X1.9M . Čia galite rasti ir kitų dydį Jade kilimėlis iš mūsų parduotuvę,pvz., 45X45CM, 50X50CM, 50X150CM, 70X160CM. Jei norite, kad kiti dydžio, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Produkto Naudojimas:

1. Čiužinys skleisti ant lovos, paskleiskite sluoksnį čiužinys

2. Vieta termostato lizdas maitinimo jungtis prie čiužinio

3. Įdėti termostatą, įvesties kištuką į 220V, 50Hz elektros lizdo kištuką

4. Pasukite termostato jungiklis, termostatas maitinimo indikatoriaus lemputė

5. Tinkamai sureguliuoti termostatas temperatūros valdymo rankenėlę, nustatykite temperatūros norite, (kuo didesnis skaičius, tuo didesnė temperatūra, tuo rekomendacijas temperatūra yra 2-3 diapazonas)

6.Kai temperatūra pasiekia nustatytą temperatūrą, reguliatorius persijungia į automatinį koregavimo valstybės išlieka pastovi

7. Jei jūs turite nakvynė naudoti, jums reikia reguliuoti čiužinio į žemesnės temperatūros prieš miegą

8.Kai žmonės palieka laiku išjunkite, ištraukite maitinimo laidą

Instrukcijos

1 Prijunkite čiužinys ir valdiklis kištukai

2 Įdėti termostatą į 220V elektros lizdą

3 Pasukite termostato jungiklis, termostatas maitinimo indikatoriaus lemputė

4, Tinkamai sureguliuoti termostatas temperatūros valdymo rankenėlę, nustatykite temperatūros norite, (kuo didesnis skaičius, tuo didesnė temperatūra, tuo rekomendacijas temperatūra yra 2-3 diapazonas)

5 termostatas epizodas automatinis termostatas režimas, temperatūros intervalas 20 ~ 70 (+ - 7 laipsnių Celsijaus )

6 Kai temperatūra pasiekia nustatytą temperatūrą, reguliatorius persijungia į automatinį koregavimo valstybės išlieka pastovi

7 Kai žmonės palieka laiku išjunkite, ištraukite maitinimo laidą

8 čiužinys šildymo procesą, kad būtų geriau, neturi dalykas, ant tatamio, kad išvengti netolygaus šildymo, sukelia sutrikimų PRANEŠIMAS: Pristatymas:

1. Mes laivas Kapt.lt spręsti TIK. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Kapt.lt yra suderinta su jumis r shippng adresą būti priekinės mokate.

2. Siekiant pristatyti savo paketą greitai ir tiksliai, prašome mums paliko telefono numerį, kai jūs mokate, vertinama!

3. Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas. Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. Dėkojame už jūsų supratimą.

4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

5. Prašome pasirinkti pristatymo būdą, kuris labiausiai tinka jums, mes pristatymo ją taip, kaip jums pasirinkti. Jei paketas negali būti deliveried dėl pirkėjo priežasties (įskaitant atsisako pasirašyti), pirkėjas turi sau leisti visų papildomų išlaidų!

Atsiliepimai:

1. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis.

2. Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę. Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingų 5.

3. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, Prašome suteikti mums galimybę resol

ve jokių problemų. Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu palikti pranešimą dėl Kapt.lt arba rašykite mums. Mes atsakymo per 24 valandas.Kokių nors klausimų ar problemų, prašome nedvejodami leiskite man

Svoris 14KG
Standartinė Įtampa 220v
Dydis 1.0X1.9M
Prekės Pavadinimas SugarBae
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Prašymas Įstaiga
Pavadinimas
spalva kaip parodyta paveikslėlyje
Modelio Numeris JMM-276
Medžiaga Jade Akmuo/Turmalinas/Germanite &PU odos
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 136cm x 63cm x 16cm (53.54in x 24.80in x 6.30in)
Pakuotės Svoris 14.0kg (30.86lb.)

Panašūs produktai