Tiesiog Turas Butelis Etikečių klijavimo Mašinos su Kodavimo Spausdintuvo MT-50M

€1 024.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mašina mašinos, mašina etiketės, mašina butelis, Pigūs mašina mašinos, Aukštos Kokybės automatinio etiketės, Kinija mašina butelis Tiekėjų.

Tiesiog Turas Butelis Etikečių klijavimo Mašinos su Kodavimo Spausdintuvo MT-50M PRODUKTO APRAŠYMAS

Mašina yra lentelė, tipo pusiau automatinė mašina su varikliu ir neliesti kontrolės ribinis jungiklis ir su mažos apimties, kuri gali būti tinkamas derinimas su vertikalia pripildymo, pakavimo mašinos ir naudojama spausdinti pagaminimo data ir partijos pramonė maisto produktų, gėrimų, medicina ir kt. Ši mašina priima karšto antspaudas juostelės, o ne skystu rašalu. Jis gali spausdinti aišku žodžiais, bet pakavimo medžiagos, kurių funkcijos paprasta operacija, ir patogu prižiūrėti.

Mašina ypač tinka pramonės, maisto ir medicinos: patvirtinti karšto antspaudas juostelės išvengti nerimo rašalo užteršimo, laikymas rankomis ir mašina švari ir tvarkinga.

Platus taikymas: Visos pakavimo medžiagos gali būti įspaustas ją, įskaitant PP, PE, OPP, CPP plėvelė, aliuminio folija, ir popieriaus. Siuntos 1) Mes siūlome jums pasirinkti, ekspeditorius, išsaugoti, laivybos mokestis. 2) Prašome kreiptis į mus dėl siuntimo informacija. 3) Prašome patvirtinti, kad jūs turite galimybę importuoti mašinos, paprastai mūsų šalyje reikia DEA numerį.

Pastabos

Didelio tikslumo ir didelės spartos, pilstymo & žymėjimas automatiškai spausdinimo data ant buteliuko, tuo pačiu metu

Tinka žymėti apvalus buteliukas įvairių dydžių

Sudaro pagrindinis organas, siuntimas popieriaus, gauti popierius, butelis orientacijos ir pan dalys

visi metaliniai yra pagaminti iš 304 nerūdijančio plieno, su paviršiaus apdaila ir specialaus gydymo, kurį mes galime jums garantuoti, labai geros kokybės

Pradėti butelį orientacijos dalies vadovą ir nustatyti butelis

Mažas dydis ir etikečių klijavimo mašinos, labai lengva valdyti

Tai yra standartinės konfigūracijos, jei jums reikia daugiau laiko nei iš šio, susisiekite su mumis pirma, Jis bus pritaikytas. Mokėjimo Jokių mokėjimų yra priimami, jei tai yra patogiau jums. Atsiliepimų Mes labai vertiname, kad jei gali duok 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat teikti tos pačios atsiliepimų jums. Prašome susisiekti su mumis prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, jei yra kažkas, kad jūs nusiminusi, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Modelio Numeris MT-50M
matmenys 670*370*520mm
Modelis MT-50M
Tikslumas Vidinis skersmuo 75mm/Išorinis skersmuo 275mm
Prekės Pavadinimas capsulcn
etiketės dydis (W)20-130mm/(L)30-280mm
Produktų skersmuo 20-75mm
Neto svoris 38 kilogramų
sertifikavimo CE
Įtampa 110V 60HZ / 220V 50HZ
Įtampa (V) 220v
Priedai etikečių klijavimo mašinos
Funkcija etikečių klijavimo mašinos
Talpa 20-40pcs/min (priklauso nuo produktų ir etiketės dydis)
Pakuotės Dydis 66cm x 37cm x 46cm (25.98in x 14.57in x 18.11in)
Pakuotės Svoris 50.0kg (110.23lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai