ST-135M VALDYTOJAS 6KW GARO GENERATORIUS, PIRTIS, VONIA, NAMŲ SPA DUŠO

€160.88

--30%

€123.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Garo generatorius 6kw, garo generatorius, saunos, Pigūs 6kw garo generatorius, Aukštos Kokybės garo generatorius, Kinija, pirtis, vonia Tiekėjų.

ST-135M VALDYTOJAS 6KW GARO GENERATORIUS, PIRTIS, VONIA, NAMŲ SPA DUŠO

Tai 6KW garo generatorius su Modeliu ST-135M Daugiafunkcinis skaitmeninis valdiklio, kuris yra geriausias tinka namų SPA. Aukštos kokybės šios serijos buvo įrodyta daug žmonių, kurie iš daugiau kaip 21 šalių ir naudoti jį sklandžiai daugelį metų iki šiol. Jis yra labai populiarus garo generatorius, pramonės ir gali patenkinti labiausiai kliento poreikius.

ST-60 garo generatorius, kuris buvo pagrįsta dizaino,stabilus funkciją, naudokite tarptautinė pažangių technologijų. jis suteikia ypatingą kambarį kūno formos komplekto, sauna , kurios gali atsipalaiduoti liaudies raumenis, šalina nuovargį, ir išskirti toksinus organizme.

Tai yra geriausias būdas įsigyti aukštos kokybės produktą ir taupyti pinigus, nes jūs jį gauti tiesiogiai iš nekilnojamojo Gamintojas. Produktų sertifikatas CE Europos ISO9001:2000 SGS patikrinimo ataskaita

Techninis parametras: Modelio Numeris: ST--60

Galia: 6kw, 220V-240V, 60 HZ, 1 Etapas

Matmenys: 320mm x 135mm x 340mm

Neto Svoris: 6.5 KG, Bruto svoris: 8KG

Tai tinka 180 iki 250 kubinių pėdų.

Prekės vienetais:

1*garo generatorius

1*ST-135M valdytojas

2*laidai

1*garo Purkštuvas 1*vartotojo instrukcija anglų kalba

Kai galite mėgautis patogiai namuose SPA naudodami šią sistemą, ji ne tik suteikia jums daugiau atsipalaiduoti ir sveiką tiek fizinę ir psichinę, bet taip pat leidžia jums pajusti daugiau malonumo iš super funkcija. Dabar jūs žinote, kas yra funkcijos, sistema.

Apie Mus:

Mūsų įmonė yra naujas profesionalus tarpvalstybinių elektros energijos bendrovė. Iki šiol mes baigė turto reorganizavimo ir gauti didmeninio finansavimo. Mes garantuojame, kiekvienas gaminys yra aukštos kokybės ir patvarus, naudoti, palyginti su daugelio kitų gamyklų'. Mes pasirinkti Geriausią Perka prekes. Mūsų įmonė turi galingą techninės pagalbos ir puikus aptarnavimas po pardavimo. Mes suteikiame dviejų metų garantiją, ir 60 dienų grąžinimo paslauga už kiekvieną iš mūsų produktų.

Mes labiausiai lengvatinę kainą per daug pirkimo iš pirmų rankų šaltinių iš gamyklų . Mažinti kaštus taip, kad būtų labiausiai lengvatinę kainą pagal užtikrinti gaminių kokybę, kad didžioji klientų.

Pristatymas:

Šiuo metu mūsų įmonė turi sandėlius Amerikoje, ir Vokietijoje, ir JOKIŲ tarifų .

Jei esate JAV pirkėjai , prekės jums bus išsiųstas iš Jungtinių valstijų , Transportavimo laikas svyruos nuo 2 iki 4 darbo dienas pagal jūsų buvimo vietą. ( Pastaba : Amerikos regiono AK, LABAS, PR yra atokiose vietovėse,šiose vietose reikia būti papildomai mokama. Prašome siųsti mums žinutę, prieš perkant ).

Jei esate Kanados, Meksikos pirkėjai , prekės jums bus išsiųstas iš KINIJOS Transporto kartą svyruos nuo 2 iki 4 darbo dienas pagal jūsų buvimo vietą. Bet jei jūs galite priimti pristatymas iš Kinijos, kaina gali būti mažesnė, pleae susisiekite su mumis .

Jei esate Vokietija pirkėju , prekės bus išsiųstos jums iš Vokietijos .Transporto kartą bus 2-3 darbo dienas.

Jei esate Europos pirkėjų , prekes, jums bus išsiųstas iš Vokietijos . Pagal kitą vietą,transporto laiko, svyruoja nuo 2 iki 7 darbo dienas. Visos prekės nebus tarifus, prašome būti tikri, pirkti.

Jei esate Brazilijos, rusijos pirkėjai , prekės bus išsiųstos iš Kinijos paštu . Apskritai ji negali gaminti tarifus. Transporto ciklas yra apie 15 darbo dienas.

Jei esate Australija pirkėjo arba iš Azijos prekės bus vežamos iš Kinijos EMS/DHL .Transporto ciklas yra apie 7 darbo dienas. Garantija: suteikiame vienerių metų garantiją. Per garantinį laikotarpį, visų mainų arba repairment dėl defektų nemokamai (Pirkėjas yra atsakingas už laivybos mokesčiai).

Pirkimo instrukcijos: Ne pirkimo metu, prašome nurodyti savo kontaktinį telefono numerį iš savo Paypal komentarus srityje. Adresato telefono numerį tik laivybos tikslais. (International pristatymo reikalinga jūsų ženklas, kad mums reikalinga.

mes esame pagerbti ir atsakingas pardavėjas.mes visada stengiamės pasiūlyti geriausią kokybės ir paslaugų pirkėjui su mūsų 100 proc. nuoširdumo.Tikimės, kad jums patiks mūsų daiktų.Pls nepalieka mums neigiamų atsiliepimų arba žemas, ar pradėti bylą be jokių ryšių, jei yra problema,jei jūs patenkinti mūsų daiktų.Pls palikti gerą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių mums.labai ačiū iš anksto. jei jums nereikia gauti elementą arba failą prarado pristatymo.mes grąžinsime jums pilną pinigų.

Techninė pagalba: mes turime profesionalių techninės pagalbos grupė visiems mūsų daiktų pardavimo.jeigu turite kokių nors techninių problemų, dėl mūsų daiktų.Pls nedvejodami susisiekite su mumis.mūsų techninė pagalba visada šalia jūsų. Apmokėjimas: Kredito kortelės

Dėkojame už jūsų apsilankymas

Įtampa 220-240V 60HZ
Talpa 4-5
Tipas Pirtis Kambariai
Modelio Numeris ST-135
galia 6KW
Pagrindinė Medžiaga Metalo
Sertifikatas CE
G Svoris 8kg
Funkcija Drėgno Garo
matmenys 320 x 135 x 340 MM
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 32cm x 14cm x 34cm (12.60in x 5.51in x 13.39in)
Pakuotės Svoris 9.0kg (19.84lb.)

Panašūs produktai