Baby Girl Drabužių Pavasario Kūdikiams Iki 2017 M. Berniuko Drabužių Mados Naujagimiui Drabužius Roupas Kūdikių Jumpsuits Vaikams Drabužių

€14.56

--66%

€8.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaikiški drabužiai, kūdikių drabužiai mados, kūdikių mados drabužiai, Pigūs vaikiški drabužiai, Aukštos Kokybės vaikiški drabužiai mados, Kinija kūdikių mados drabužių Tiekėjų.

Patarimai: Mes bus parodyti jį vertė $5, taigi jums nereikės mokėti muito už jį. Prašome patvirtinti savo adresą, pašto kodą, telefono numeris yra teisingas, prieš jums mokėti už jį. Jei mes patvirtinti savo mokėjimo, mes atsiųsime jums kuo greičiau. Jei esate iš naujo-pardavėjų poreikius dropshipping,mes stengiamės suteikti geriausias paslaugas ir pasidalinti daugiau aukštos kokybės mados elementas su savo klientų. Paruošti daug daugiau gražių daiktų (Coats/Suknelė/ClothingSet/T-Shirts/Kelnes/Megztiniai ir tt.) už jus. Apsilankykite , jums bus gauti daugiau staigmenų

Kitos Aprašymas

1.Vežimas

Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dieną po apmokėjimo, išvalytas.

Paprastai prekės bus pristatomos per 20-50 darbo dienas po išsiuntimo. Brazilija reikia daugiau laiko 50-70 darbo dienų po išsiuntimo (Laivybos laikas yra apytikris, bet ne garantija) Per atostogų sezono, gali būti tolesnių vėlavimų.

2.Grąžinti

Mūsų pardavėjas nuomone,pirkėjas yra Dievas, Mes elgiamės kiekvienas klientas su atsargūs ir atidūs, kad patenkintas klientas ir turite puikių,malonių pirkinių.

Tuo atveju,jei esate nepatenkinti su produktu ar paslauga, prašome susisiekti su mumis.Mes esame čia, kad padėtų & išspręsti bet kokias problemas. Ir po susisiekite su mumis, produktai gali būti siūlomi keitimo ar grąžinimo, greitai ir efektyviai.

Prašome ne palikti neigiamą atsiliepimą be susisiekę su mumis problema, jis bus laikomas galutinis sprendimas, ir jokių tolesnių kontaktų arba el. paštu, atsakymas bus pateiktas. Ir mes negalėjome pasiūlyti keistis ar duoti grąžinimo paslaugas jums.

3.Pastaba

A:mes priimame Ali sumokėti, ir visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

B:Jei norite pirkti didelį kiekį arba didmeninė prekyba,prašome siųsti elektroniniu Paštu, Pranešimo ar Prekybos Vadybininkas, mes suteikiame jums geriausią kainą.ačiū

C:nesvarbu, kiek jūsų produkto vertę yra,mes pareiškiame, su mažesnės vertės išvengti užsakymą mokestis pirkėjui. Jei sklypas yra didelis, mes siunčiame juos į atskiras atveju muitinės noriu mokesčių paketą.

4.Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas. Ir po to, mes galime pasiūlyti papildomos keitimo ar grąžinimo paslauga.

Dėkojame už jūsų suprasti.

* Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Modelio Numeris baby baby
Modelio Tipas Spausdinti
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
Lytis Unisex
Uždaryti Tipas Užtrauktukas
Sezonas Pavasarį,Rudenį
Dydis 4-24 month
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Vaikas MUS Dydis 6M, 9M, 12M, 18M, 24M
Prekės Pavadinimas YiErYing
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Medžiaga Medvilnė,Spandex
Funkcija minkšti ir patogūs
Medžiagos Sudėtis Medvilnė,Spandex
Elemento Tipas Rompers
Apykaklės O-Kaklo
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)

Panašūs produktai