50pcs Belaidžio ryšio Imtuvas Gido sistema, Sinchroninio vertimo Mokymo Sistema, atitinkanti Bažnyčios F4505A

€736.09

-31%

€1 073.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: belaidžio sistema, belaidžio vadovas sistemos, belaidžio kelionių vadovas, Pigiai bevielio ryšio sistemos, Aukštos Kokybės belaidžio vadovas sistemos, Kinija belaidžio gido Tiekėjų.

50pcs TIVDIO Belaidžio ryšio Imtuvas Gido sistema, Sinchroninio vertimo Mokymo Sistema, atitinkanti Bažnyčios F4505A

Pastaba:tai yra tik imtuvas,jis turi dirbti su Siųstuvu

Savybės: Nešiojamų dizainas, mažiausias ir lengviausias PLL susintetintas dizaino, aukšto dažnio stabilumas 99 kanalas: leidžia 99 grupių veikti vienu metu toje pačioje vietoje Bulit-įkraunamas ličio baterija, įsitikinkite, kad galite naudoti visą dieną LCD ekranas, garso kolonėlė, baterijos energiją ekranas, lengva valdyti Dvi būdas, ID nustatymas: Belaidžio ir Vadovas. Jei jūs turite nustatyti ID daug imtuvai, wirelss ID nustatymo metodas yra daugiau greitai Programas: Kelionių vadovas, Bevielis susitikimas, Bevielis mokymo, Sinchroninio vertimo, Verslo svetingumą, Gamyklos kelionė, Bažnyčios pamokslo, ir tt.

Specifikacija:

Dažnio diapazonas

195-230MHz

Kanalas

99 kanalai

Dažnio atsakas

50Hz-18000Hz

Dažnio stabilumas

+/-0.005%

Moduliacijos nuokrypis

+/-75KHz

Maitinimo šaltinis

Built-in 600mAh ličio baterija

Darbo laikas

18 valandų

Mokestis

DC 5V 1A, mini USB lizdas

Dydis

72 x 42 x 12mm / 2,8 x 1,6 x 0,5 m.

Svoris

45g / 0.1 lb

PASTABA: Tai yra bevielis imtuvas tik, ji turi atitikti mūsų siųstuvas sukurti belaidžio gido sistema, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Pakuotėje yra 50 x Bevielis imtuvas

Apmokėjimas: 1. Kapt.lt priimti sąlyginio Deponavimo/ Kredito kortele arba Banko Pervedimu/ Western Union/webmoney/ TT / Qiwi piniginės /Boleto! 2. Pilnas apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas po aukciono pabaigos, jei turite problemų dėl priėmimo mokėjimo, Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. Pristatymas: 1. Mes laivas Alixpress spręsti TIK. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti. 2. Siekiant pristatyti savo paketą greitai ir tiksliai, prašome mums paliko telefono numerį, kai jūs mokate, vertinama! 3. Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas. Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. Dėkojame už jūsų supratimą. 4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Grįžti: 1. Bet keitimo ar grąžinimo, mums reikia, kad produktas turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir visi priedai. Pirkėjai yra atsakingas už grįžta laivybos kaina . 2. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą, mes siūlome jums teisę grįžti adresą. Atsiliepimai: Penkių Žvaigždučių Reitingą, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suteikti mums gerą reitingą. Jei tai yra problema, kai jūs jį gauti arba naudojimo metu. Prašome susisiekti su mumis laiku. Mes jums priimtiną atsakymą kaip įmanoma greičiau.

Polar Modeliai Cardioid
Prašymas naudojama Sinchroninio Vertimo Sistema
Rele Kita
Naudoti Gido sistema
Stilius imtuvas
Prekės Pavadinimas TIVDIO
Rinkinys Tipas Vieno Mikrofono
Modelio Numeris belaidis imtuvas
komunikacijos Belaidžio
Pakuotė Taip
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 4.1kg (9.04lb.)

Panašūs produktai