Prabangių italų Prekės ženklo Akiniai nuo saulės Moterims, Negabaritinių aikštėje Taurės Vyrų apversti Dvigubo Objektyvo Akinius, raudonos ir greenFashion Lady akiniai nuo saulės

€6.94

-47%

€13.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moteriški akiniai nuo saulės, prekės akiniai nuo saulės, akiniai nuo saulės prekės, Pigūs moteriški akiniai nuo saulės, Aukštos Kokybės prekės akiniai nuo saulės, Kinijos akiniai nuo saulės prekių Tiekėjų.

Stilius:Negabaritinių Aikštė Akiniai nuo saulės Steampunk Objektyvas:UV400, apsaugos ,Gradientas,Aišku Lytis: Unisex Prieinama 6 spalvų.

sveiki atvykę į mūsų parduotuvė: * Didelis kad big nuolaida! * Skirti daugiau dėmesio į mano parduotuvę, mes atnaujinti nauji produktai, kiekvieną dieną. tarifas: *neneša jokios tarifai, importo muitai. *Siekiant sumažinti pirkėjo 's importo mokesčių ir net neapmokestinti importo mokesčių, mes pareiškiame, prekių vertė, yra gerokai mažesnis nei tikroji kaina, kurią klientas sumokėjo. Logistika: *Mes gauname jūsų užsakymą bus išsiųsta per 2-3 dienas paketą. *Kai jūsų paketas yra išsiunčiamas, jums bus pranešta el. paštu, iš sekimo numerį, kuris kinta priklausomai nuo siuntimo būdo. *Skirtingose šalyse, mes suteiksime įvairių transporto logistika Epacket, Kapt.lt.Kinija paštu, oro paštu, EMS, DHL, UPS, leidžia klientams pasirinkti. * Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! susisiekite su mumis: * Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. * Jūsų elektroninio pašto adresas bus paprastai atsakyti per 24 valandas. Kaip gauti kuponus? *1 būdas:prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų parduotuvė,Mes jums suteiks kupone.Galite neatsilikti nuo mūsų nuolaidas ir naujų produktų. *2 būdas: Spustelėkite nuorodą žemiau, norėdami gauti kupono. *Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime sėkmingai išspręsti savo problemas.

Prekės Pavadinimas REBOTO(电子仪器)
spalva
Lytis Moterų,Vyrų,Moterų,mergaičių,berniukai
Stilius Aikštė
Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Lęšių Optinės Požymis Photochromic,UV400,Nuolydis
Stiliaus 2
Lęšio Plotis 65mm
Rėmas Medžiaga Acetatas
Stilius 1
Elemento Tipas akiniai
Lęšių Medžiaga Polikarbonatas
Lęšio Aukštis 65mm
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris GG9
Pakuotės Svoris 0.06kg (0.13lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 16cm x 7cm x 10cm (6.30in x 2.76in x 3.94in)

Panašūs produktai