Naujas Mados Moters Pečių Krepšiai Prekės Prabanga Rankinės Moterims, Krepšiai Dizaineris Aukštos Kokybės odos Entire Mujer Bolsas Atsitiktinis Didelis Maišas

€19.08

-30%

€27.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moterų pečių maišą, prekės krepšys moterims, dizaineris moterų krepšys, Pigūs moterų pečių maišą, Aukštos Kokybės prekės ženklo moterys krepšys, Kinijos dizainerio moteris maišo Tiekėjų.

Gerbiami pirkėjas, sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje: Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai už pagalbą, o ne pateikti prašymą grąžinti arba ginčą. Mes siekiame išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma. Dėl to, vaizdo kamerą ir šviesos priežasčių, ten gal litte spalva klaida. Ir dėl to, rankinis matavimas, tai bus 1-2cm paklaida. Prieš jums pirkti šį maišą, pls įsitikinkite, kad jūs turite aiškiai matyti dydis (spalva) maišą. galite pasidalinti savo produktą ar mūsų parduotuvę, bet socialinių tinklų svetaines ar vaizdo įrašų svetainių. Parodyti mums nuorodą ar nuotrauką. Pavyzdžiui, FaceBook, twitter, "youtube", "linkedin" pinterest "google +" VK tumblr "myspace" meetup meetme pažymėti .... mes išdalinsime kuponai kuponai jokių apribojimų.

1:PAVADINIMAS:Pečių Krepšiai, 2: SVORIS:SKIRTI 0,56 KG

3:MODELIS :gh215 4: MEDŽIAGOS : Aukštos kokybės odos

5:KILMĖS :Kinija 6: SPALVA:kitos

7: DYDIS:34CM*12CM*30CM 8:FUNKCIJŲ:Nešiojamų peties

9:Greitai delievery 10:Tinka bet kokiai progai

11:Išskirtinį dizainą 12: Prabangus apdailos

13: Aukštos kokybės odos 14: Garsaus dizainerio asmeniškai designe Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Esame profesionalų visame pasaulyje didmeninės prekybos įmonė. Aukštą produkto kokybę. priimtinos kainos. puikų klientų aptarnavimą ir patikimą kredito reitingus yra mūsų principas Pirkėjas patarimai 1. Dėl skirtingų gaminti partijų ar įvairių matavimo metodus. čia gali būti nukrypimas nuo 1cm—3cm prekėms. Vidaus medžiaga, ar modelis gali būti tas pats .Spalvos jūsų kompiuterio monitorius gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto spalvų. 2. Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, paketai. vertės deklaraciją. ir t. t.) PAYPAL PAŽYMI, SKYRIUS, kai jūs atlikti mokėjimą. Apie Mus 1. Kaip Gamintojas. mes teikiame aukščiausios kokybės, ir geras aptarnavimas. Mums rūpi mūsų klientų vertę ir jų nuomones. Todėl mes stengiamės sukurti pasitikėjimo atmosferą ir sąžiningumas. Mes laukiame formavimo sėkmingo verslo santykius su naujais klientais visame pasaulyje. 2.Mes turime 8 asmenų komanda remti on-line didmeninė. 100 klientų pasitenkinimas yra mūsų siekimas. Mokėjimas 1. Mes priimame Alipay. Vakarų Sąjunga .TT. Visų didelių Kredito Kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO 2. Pirkėjas atsako už bet kokius muito ar importo mokesčių. Tai pirkėjo atsakomybė už bet kokių vartotojo muito mokestis. Kiek užsakymą muito mokestis priklauso nuo kiekvienos šalies įprastą politiką. Pristatymas 1. Jei pasirinksite transportas nemokamas pristatymas. mes jums pasirinkti labiausiai ekonomiškas transportas. tačiau ne tik Kinija Paštu. 2. Jei pageidaujate kitų greičiau express (AVS. DHL. UPS. Fedx ) Pls nukrito laisvai susisiekti su mumis dėl papildomos krovinių Grįžti & Keistis 1. Kai gausite prekes pažeista tranzitu, arba produktų kokybės problemas. prašome siųsti mums nuotraukas ir komentarus. Ieškoma geriausių sprendimų ir po pardavimo, klientų aptarnavimo, susisieksime su jumis artimiausiu metu. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį. konkrečias priežastis grįžti. 3. Gauti jūsų Grąžinimo ar Keitimo wrap vėliau. mes bus parduoti per konvencijas ir taisykles, remiantis greičio pirkėjų ir pardavėjų. atgal į jūsų susijusias išlaidas. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. Atsiliepimų Mes vertiname jūsų užsakymus iš jav. ir tikiuosi, kad jūs mus palieka teigiamų atsiliepimų, gavę jūsų prekę. Jei jūs jaučiate, kad jūs turite problemų su jūsų užsakymą. prašome suteikti mums galimybę padaryti padėtis teisę prieš parašėte neigiamų atsiliepimų.

Formos Atsitiktinis Tote
Elemento Tipas Rankinės
Proga Universalus
Pagrindinė Medžiaga PU
Interjeras Vidaus Reikalų Skyriuje,Interjero Key Chain Turėtojas,Mobilųjį Telefoną Kišenėje,Interjero Užtrauktukas Kišenėje,Interjero Lizdas Kišenėje
Rankenų/Dirželiai Du
Stilius Mados
Lytis Moteris
Apdaila Laiškas,Tuščiaviduriai Out,Mygtukas,Krustojošs,Nė Vienas
Išorinis Nėra
Modelio Numeris gh215
Kietumas Minkštas
Rankinės Tipas "Messenger Maišeliai
Dydis Extra Large
Uždaryti Tipas Užtrauktukas
Pamušalas Poliesteris
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas MANJIANGHONG
Pakuotės Dydis 30cm x 25cm x 10cm (11.81in x 9.84in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.56kg (1.23lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai