2x 3D Red Batman Logo Laidinio ir Gręžimo Automobilio Duris Sveiki Mandagumo Lazerių Projekcijos Vaiduoklis Šešėlis Balos LED Šviesos #C0213

€14.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: led šviesa, šešėlis, led dvasios šviesa, šešėlis, automobilių lazerio šviesa, Pigūs led šviesa, šešėlis, Aukštos Kokybės led, dvasios šviesa, šešėlis, Kinijos automobilių lazerio šviesos Tiekėjai.

Pakuotė:

2x 3D Red Batman Logo LED Šviesos

1 x Skylę Išgręžti

(Mes taip pat pateikti nereikia gręžimo ir Belaidžio šviesos ,)

Aprašymas:

* Tipas: Durų žingsnis šviesos Multi-automobilio logotipas

* Medžiaga: Aliuminio lydinys

* Galia: 7W

* Lempos Tipas: Aukšto Ryškumo LED

* Spalva: Kaip paveikslėlyje

* Darbinė įtampa: 9-32V

Įrengimas:

(Geriausias atstumas yra 20cm-35cm (maždaug 8 cm-14 colių) atstumu nuo durų apačioje prie žemės)

Pastabos:

Mes taip pat pateikti Individualų Logo Paslaugos,Daugiau informacijos Pls

Apie Gaminį:

Kas tai yra?

Su automobilio elektroninių technologijų, vystymas, led sveiki logotipą, šviesos, tampa vis daugiau ir daugiau populiarus. Jis ateina su šviesos ir simbolis kartu. Logotipas šviesos bus rodomas ant žemės vieną kartą atidaryti duris ir bus išjungtas automatiškai, kai uždarykite duris.

Kaip tai veikia?

Led sveiki logotipas šviesa veikia pats, kaip ir automobilių originalios autorinės šviesos. Jis yra įrengtas, apačioje durų. Logotipas yra viduje projektorius. Kai diegiate, prijunkite laidus prie originalaus mandagumo šviesos, tada logotipą, apšvietimas įjungiamas ir išjungiamas automatiškai, atidarant arba uždarant duris.

Skelbimas:

Visi automobilių logotipai yra dėl pirkėjo nuoroda tik, ne kaip užtikrinimas, kad suitableto automobiliai. Geriau, jei pirkėjo automobilis turi mandagumo šviesos iš pradžių prie durų.Ar pirkėjas yra atsakingas taikymas sveiki logotipas šviesos.

Laivybos ir tvarkymo:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainų ar pristatymo išlaidos, pirkėjai bus atsakingas už mokesčius, jei reikia. Ir prašom patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Mes laivą iš elementą per 7 darbo dienas, nuo apmokėjimo gavimo. Mes bandymo prekių atsargiai, prieš išsiųstas.Paketas bus išsiųstas China post " oro paštu.Prekės bus arrrive jums apie 7-30 dienų normaliomis sąlygomis.

Mes tik laivas patvirtino, adresas. Prieš jums mokėti, įsitikinkite, adresą, kurį norėtų mus į laivą.Siųsti elementą ,mes turime turėti savo teisingą telefono numerį ir adresą, express, pristatymas į jūsų namus.

Mes pasiliekame teisę atsisakyti tam tikrų šalių.Pristatymo laikas priklausys nuo vietoves ir kitų tiksliųjų veiksnių, pasiekti dauguma šalių su 7-30 dienų. Pristatymo metu bus 60 dienų specialiomis sąlygomis(stichinių nelaimių,karšto pardavimo sezoną,nuotolinio miestas, neefektyvumo pašto sistemos).

Jei pirkėjas negauna prekių po laiko, kaip mes pažadėjo, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant visus atsiliepimus ar iškelti bet kokį ginčą.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS . (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą,taip, kad mes galime padaryti viską, siekiant išspręsti visas problemas.

Prekės Skersmuo 2.1cm
Elemento Tipas Automobilių Durų Apšvietimas
Medžiagos Tipas Aliuminio Lydinio
Super V8 Metų 2006,2008,2007,2005,2009
Metų 2016
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "Jaguar"
Prekės Pavadinimas Le petit Sara
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CE
logotipas 3D Red Betmenas
Modelio Pavadinimas C0213
Šviesos Šaltinis LED
Automobilio modelis Visi Automobiliai
Jaguar Modelis Super V8
Objektyvo Įtrauktas
Led Šviesos Tipas LED Lemputės
Prekės Svoris 0.14kg
Galia 7
Liumenų 3000Lm
Led Lustas Gamintojas Kry
Specialios Funkcijos Šimtai Logotipai Prieinama.
Įtampa 12V
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.14kg (0.31lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)

Panašūs produktai