Nemokamas Pristatymas - mažmeninė Topolino berniukų, mergaičių neperšlampama, vėjo kombinezonai, vaikai vandeniui kelnės, dydis 74 128(MOQ: 1pc)

€10.72

-5%

€11.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaikai vandeniui kelnės, mergaičių kombinezonai, vaikiški kombinezonai, Pigūs vaikai vandeniui kelnės, Aukštos Kokybės darbo drabužiai mergaitėms, Kinija, vaikams, kombinezonas Tiekėjų.

Pastaba:

- prekės ženklo drabužius nėra prekės reikšmę ir mes nepriimame ginčą dėl prekės ženklo priežasties. Jei norite pirkti firminius produktus, prašome eiti pirkti parduotuvėse, o NE pirkti mūsų produktus!

Svarbi Pastaba: kelnės ateina be popieriaus hangtag, pls pastaba!

vaikai vandeniui/vėjo kelnes: - vėjo ir vandeniui medžiaga - elastiniai petį ir rankogaliai - mygtukai šonuose reguliuoti plotis - šviesą atspindinčios juostelės ant kojų saugos 1). Medžiaga: shell: poliesteris, pamušalas: jersey medvilnės, minkštas ir šiltas 2). MOQ: 1 set 3). Dydis: 98 104 110 116 122 128 žr. žemiau dydžio diagramos yr nuoroda Pastaba: - rankų matuojamas dydis, nuo 1 iki 2cm dydžio skirtumas yra normalu. - kelnės ilgis nėra įskaitant petį, ilgis - pls patikrinti tikrąjį dydį mes teikiame pasirinkite dydį. Tai geriau, kad patikrinti, viena iš jūsų vaikai kailio, kad tilptų gerai ir palyginkite dydžio diagramos pasirinkti. Pastaba: Mes nepriimame grįžti dydžio nėra tinkami, nes brangu, tarptautinio krovinių. Nuotraukos: ***fizinį elementą, gali turėti tam tikrų spalvų skirtumas nuo vaizdo, nes nuotraukos fotografavimo kampas ir šviesos. ***kadangi medžiaga yra tvarkomi su neperšlampama danga ir kelnės yra supakuoti dėžutėje ilgą laiką, todėl kelnės ateina su kai kuriais raukšles, kaip parodyta žemiau nuotrauką, kai vaikai jį, jis tampa geresnis. Jei jums priimti negali, tai, prašau, nereikia PIRKTI. ačiū! Dėl jūsų informacijos, žalios spalvos kelnės yra su mažiau raukšlių, nei navy spalvos. *** į bordo spalva labai skiriasi nuo fotografavimo, žemiau yra keletas kitų nuotraukų rose ir burdundy kulka įvairių socio . Iš tikrųjų, tiek spalvos gerai atrodo. Tačiau, jei jūs negalite priimti spalvų skirtumas, tada pls neperka. ačiū!

Apmokėjimas:

1). Mokėjimas turės būti surengti iki Kapt.lt, kol pirkėjas patvirtino pristatyti užsakymą, taip pls nesijaudinkite, kad jūs prarasite savo pinigus. Pls taip pat padeda patvirtinti, pristatymo laiku po to, kai gavo jūsų užsakymą.

2). Užsakymai bus uždarytas automatiškai per 20 dienų be jūsų mokėjimą. Jei nuspręsite pirkti, pls atlikti mokėjimą laiku už greitesnis pristatymas.

Pristatymas:

1). Rusijos klientams, pls įsitikinkite, kad pateikti visą pavadinimą, o konkretų adresą, įskaitant butas nr. pastato nr. ar namas nr. , gatvės nr. miesto ir valstybės ebs, kitaip sklypas bus grąžintas Rusijos paštu. Jei užsakymų būtų grąžintas dėl pirkėjo neteisingai vardą arba neteisingą adresą, laivybos krovinių iš Kinijos į Rusiją apmoka pirkėjas.

2). Norėdami išvengti pirkėjų, mokesčių, mes paprastai pareiškia savo daiktą kaip "DOVANA/MĖGINYS" su mažesnės vertės.

Šis mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles. Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Laivybos Laikas:

1). Kinija Paštu oro paštu: ji yra labiausiai ekonominės pristatymo būdą ir laivybos laikas nėra labai stabilus, pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir vietos muitinės ir pašto paslaugų, žemiau yra grubus laivybos laikas lengvai nuoroda:

pristatymas į jav: paprastai nuo 10 iki 30 dienų

Pristatymas į Brazilija: paprastai nuo 35 iki 70 dienų

Pristatymas į Rusija:

- paprastai nuo 30 iki 60 dienų

- piko pirkimo sezonas Kalėdų ar gausus sniegas sezoną Rusijoje (nuo rugsėjo iki sausio), pristatymas gali vėluoti su 60-90 dienų pristatymas laikas.

Pristatymas Europe/Asia: paprastai nuo 25 iki 45 dienų.

2). Taip pat galime laivas per Hongkong post, šveicarijos paštu arba singapore post, bet reikia mokėti krovinių skirtumas, jei turite specialių pageidavimų, galite palikti pranešimą ir atlikti mokėjimą po to, kai mes peržiūrėtas kaina su papildomų krovinių.

3). EMS: 5~14 darbo dienų, DHL/FedEx/DHL/TNT: 3~7 darbo dienas,

Grąžinimo Politika

1. Visi produktai bus patikrintas ir išbandytas prieš vežimą.

2. Mes neprisiimame grįžti drabužių dydis nėra tinkami, nes brangus laivybos krovinių, todėl pls įsitikinkite, kad jums patikrinti išsamią dydžio diagramos, atidžiai prieš jums mokėti.

3. Jei prekė gauta, yra defektų, prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.

4. Visos prekės turi būti grąžinamos originalioje sąlyga, pakeitimo ir bet kokio pristatymas

išlaidas apmoka pirkėjas.

Atsiliepimai:

1. Jūsų teigiamus atsiliepimus ar 5 žvaigždžių bus labai dėkingi, jei jūs patenkinti mūsų

produktų ar paslaugų.

2. Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, prašome susisiekti su mumis prieš

nepalikdamos jokių neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar atidarant bet kokį ginčą.

3. Mums rūpi mūsų klientų ir visada bus čia su jumis dirbti kartu, kad būtų

išspręsti jokių netikėtų problemų.

Departamentas Pavadinimas Vaikai
Lytis Unisex
Vaikas MUS Dydis 3T, 4T, 5, 6, 7, 8, 9M, 12M, 18M, 24M
Medžiaga Medvilnė,Poliesteris
Modelio Numeris Kita
Uždaryti Tipas Mygtukas Skristi
Tinka Tipas Laisvas
Elemento Tipas darbo drabužiai
Modelio Tipas Kietas
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai