Tuščią Dienoraščiai Žurnalų sąsiuvinis užrašų knygelė 22*15 CM, natūralios odos 0050415

€25.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: odinis dėklas skirtas iphone4, notebook gero, nešiojamojo kompiuterio gamybos, Pigiai odinis dėklas skirtas iphone4, Aukštos Kokybės notebook gero, Kinija sąsiuvinis produkcijos Tiekėjai.

Tuščias Dienoraščiai Žurnalų sąsiuvinis užrašų knygelė 22×15 CM, natūralios odos 0050415

dydis: 22 x 15 CM

puslapiai:240 puslapių

Dangtelio medžiagos: originali leathre dangtis

Kaip pasirinkti skirtingus modelius: 1. galite pasirinkti bet kokį modeliai aukščiau, ir pasakykite mums gaminio numeris norite mokėjimo pranešimą, kai kasos (pvz.: aš norėčiau, ruda spalva )

2. Rašykite mums per žinutę!

3. prašome tai padaryti kuo greičiau .kitaip mes atsiųsime produktų mūsų pasirinkti.Ačiū

Apie Mokėjimą:

1. Mes priimame tik.

Apie Laivybos:

1. Laivas Pasaulyje, laivas EUB ar Kinija paštu. paprastai reikia apie 10-55 darbo dienų.

2. Visi daiktai bus surengtas pristatymas per 3 darbo dienas nuo mokėjimo muitinėje.

3.Normalus, visi tarptautiniai pristatymas trunka maždaug 10-45 darbo dienų .Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu laivybos paslaugos. Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašome susisiekti su mumis,Mes bus atsakingas už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą.

Apie Returens:

1. Jei esate nepatenkinti mūsų prekę ar paslaugą, tada atlikite gerą praktiką, susisiekite su mumis žinute prieš paliekant visus atsiliepimus. Esame pasirengę išspręsti visas problemas, draugiškas ir patenkinamai.

Atsiliepimai:

Mes dėkingi už jūsų verslas, jei patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "PUIKUS penkių ŽVAIGŽDUČIŲ".

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis. Prašome pateikti mums pranešimą prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingus, neutralus, neigiamas grįžtamasis ryšys arba atidaryti bet kokį ginčą.mes išspręsti jūsų problemą.ačiū

Susisiekite Su Mumis:

1. Jei klausimų, Prašome susisiekti su mumis žinute.

2. Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti. Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto. Prašome leisti 24 darbo valandas, mums atsako.

Naudoti Kelionės Leidinys
Pusė Privalomų Režimas Spiralė
Naudojimas dovanų
Tipas Sudėtis Knyga
Viršelio Kietumą Minkštas Copybook
Dangos Medžiaga oda
Vidinių Puslapių 200 puslapių
Su Užrakto No
Stilius Kietais viršeliais
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 20cm (3.94in x 3.94in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)

Panašūs produktai