Pearl choker karoliai multi kryptis perlų vėrinį tikras perlas juvelyriniai dirbiniai perlas vestuvių papuošalai vestuvių papuošalai bridesmaids

€16.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: multi kryptis perlų vėrinį, pearl choker, choker karoliai, Pigūs multi kryptis perlų vėrinį, Aukštos Kokybės perlų choker, Kinija choker karoliai Tiekėjų.

gėlavandenių perlų ir pusbrangių akmenų karoliai spsb1577zz0 Medžiaga: metalas: sidabro padengtą cooper, nikelio ir švino nemokamai Dizainas: oniksas,stiklas, sėklos karoliukai Dizainas B: agatas,stiklas, sėklos karoliukai Dizainas C: agatas,stiklas, sėklos karoliukai Projektavimo D: pilka agatas,stiklas, sėklos karoliukai Dizaino E: turkis,stiklas, sėklos karoliukai Dizainas, F: agatas,stiklas, sėklos karoliukai Dizaino G: karneolis,stiklas, sėklos karoliukai Dizaino H: gėlo vandens perlų,stiklo sėklos karoliukai karoliai ilgis: apytikslis 15.7 cm/40cm ShiningStory bižuterijos didmeninė - Apsilankykite Mūsų Parduotuvėje ShiningStory yra specilized rankų darbo bižuterijos gamyba ir didmeninė prekyba. Mes turime didelę kolekciją odos apyrankės , austos apyrankės, reguliuojamas apyrankės. Odos karoliai, ilgos grandinės karoliai pakabukas, Antikos stiliaus žalvariniai karoliai, kišeninio laikrodžio pakabukas karoliai, megztinis karoliai.

Mes tiekiame mūsų klientams geriausias quaility, ir gamyklos kainą. Didelis Reguliariai Akcijų

Kaip mes pack jūsų, kad Jūsų elementai yra gerai apsaugoti burbulas maišelį ir išorinėje kartono dėžutėje. Pristatymas - Savo užsakymą pristatomi profesionalūs kurjeris

Bendra Užsakymo vertė Užsakymo $40 Tvarka>$150 Laivybos metodas, Singapūro oro pašto paslaugų Singapūro oro pašto paslaugos(Stebimi) * DHL, "Fedex", EMS, ar kitos komercinės express įmonė * Komercinių express paslaugos yra paprastai naudojamos klientams iš JAV, Kanados, Europos, Okeanijoje ir Pietų Amerikoje. Nuotolinio zonos pirkėjai, prašome susisiekti su mumis apie tai. Apmokėjimas ir Pirkėjo Apsaugos, galite pasirinkti mokėti savo užsakymą naudojantis kredito kortele, vakarų sąjunga, banko pavedimu, ir t. t. Ir jūsų mokėjimas bus išleista tik mums, gavę ir laimingas su jūsų užsakymą. Jūsų pirkinį yra visiškai apsaugotas Kapt.lt.

Mūsų Klientų Aptarnavimo, Jei nesate patenkintas, mes nesame laimingi. Jūs esate daugiau nei kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu, jei jūs turite bet kurį klausimą ar problemą. Mes garantuojame, atsakymas per 1 darbo dieną.

Gurantee Mes gurantee gausite prekes geros būklės, laiku.

Mes išsiųsti prekes ar grąžinti, jei taip atsitiktų:

1.Pakuotėje yra prarastas, sugadintas, arba pavogta, kol ji pasiekia jus

2. Oro Pašto paketą neatėjo po ilgo laiko Šie atvejai yra reti, ir jei tai kada nors atsitiks, mes jus informuosime apie pristatymo terminą savo paketą, kuris bus apie 30 dienų, priklausomai nuo regiono.

3.Kliento užsakymo atvyko su produktų sugadinta būklės.

Mes teikiame greitai paslauga, kai jūs susiduria jokių problemų.

Perlo Formos Nearround
Metalų Tipas Vario,Vario Lydinių
Elemento Tipas Karoliai
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Stilius Madinga
Ilgis 40cm
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga pearl
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Suderinamumas Viskas Suderinama
Pearl Tipas Gėlavandeniai Perlai
Modelio Numeris spsb1577zz0
Lytis Moteris
Formos\modelis Round
Pakuotės Dydis 10cm x 20cm x 10cm (3.94in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Įrenginio Tipas daug (7 vnt/lot)

Panašūs produktai