JLI 6mm Galvos Šlifavimo Pasukimo Reikmenys, Šlifavimo Įrankiai, Volframo Karbido Pasukimo Burr Cilindrinės Šlifavimo Galvos

€7.29

-34%

€11.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šlifavimo galvos, rotacinis priedai, rotacinis šerpetų, Pigūs šlifavimo galvos, Aukštos Kokybės pasukimo priedai, Kinija pasukimo šerpetų Tiekėjų.

Funkcijos: Tvarkyti visų rūšių metalo(įskaitant visų rūšių grūdinto plieno), ir spalvotųjų metalų (pvz., marmuro, jade kaulų), labiausiai darbą, jis gali būti pakeistas su mažais šlifavimo rato,o ne dulkių tarša. Geras apdirbimo kokybės,aukšto lygio apdaila,gali dirbti su didelio tikslumo įvairių formų pelėsių ertmę. Tarnavimo laikas yra ilgas,10 kartų didesnis, nei patvarumo iš greitapjovio plieno katerių,200 kartus daugiau, nei mažas varantys ilgaamžiškumas. Patogus valdymas,paprasta,saugi ir patikima,mažinti darbo intensyvumą,pagerinti darbo aplinką. Karbidas pasukimo failą paprastai naudoti su rankinių elektrinių ar pneumatinių įrankių ratai (taip pat gali būti naudojami mašinų priemonė). Greitis elektriniai ir pneumatiniai įrankiai paprastai yra 6000-50000 sūkių per minutę. Patarimai: Turi būti prispaustas naudojimo metu.Pjovimo būdas yra geresnis ir tradicinių frezavimo išvengti stūmokliniai šerti. Išvengti girgždėjimo plaukioja ne darbas, prašome naudoti apsauginius akinius. Yra šiek tiek aliejaus ant galvos.

Mokėjimas • Mokėjimas turi būti atliktas per 48hours aukciono pabaigos laikas. • Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė Pristatymas • Parengti paketą: Mes laivą iš objektus, esančius 1~5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino Kapt.lt. Mes informuosime jus, jei mums reikia daugiau laiko pasiruošti elementus. • Prašome atidaryti pakuotę ir patikrinkite, jei yra kai kurie žalos atlyginimo, prieš ženklas, jei yra tam tikrų nuostolių, prašome nepasirašyti ir nedelsdami susisiekite su mumis. Mes laivas visame pasaulyje jei jūsų šalies paprotys yra griežtos, prašome susisiekti su mumis prieš jums pasiūlymą patikrinti išsamiai ir patvirtino. Susisiekite su mumis • Sveiki atvykę klientų visame pasaulyje paklausti ir klausimus, mes pasistengsime padaryti viską, siekiant grįžtamojo ryšio kliento paštu per 1-2 darbo dienas, jei ne prašome patikrinti pašto dėžutės dar kartą. • Jeigu yra bet kokia problema, jei yra problema su produktu susisiekti su mumis bet, kurio metu. Mes padėsime jums ją išspręsti. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių. • Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir Penkių Žvaigždučių Išsamiai Pardavėjas Reitingų. Jūsų patvirtinimo yra labiausiai skatina mus!

Dydis 6mm
Modelis Formos Cilindro
bendras ilgis 60mm
Galvos Skersmuo 6mm
Tipas Šlifavimo Galvos/Rotary Šerpetų
Šerdies skersmuo 6mm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Modelio Numeris AEX0616M06
Medžiaga karbidas lydinio
Ašmenų Ilgis 16mm
Pakuotė plastikinė dėžutė
Prekės Pavadinimas JLI
produkto kodas 30-JY-XZC-A06
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)

Panašūs produktai