Tangda MPP Šerdys 55310A2 22.9*14*7.62 mm 125u AL:90nH/N2 SMPS RFI Molypermalloy Milteliai

€22.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: als organizacijos, milteliai puodai, milteliai, plastiko, Pigūs als organizacijos, Aukštos Kokybės milteliai puodai, Kinija milteliai, plastiko Tiekėjų.

Dėmesio: šios rūšies magnetinis žiedas yra ne magnetas, tai nonmagnetic. geležies negali būti adsorbcija.

Renginiai: Jokio triukšmo darbe Medžiaga: Ni+geležis+Mo MPP (Molypermalloy Milteliai)

MPP (Molypermalloy Milteliai)

Platinama oro tarpas toroid šerdys, pagamintas iš nikelio, geležies ir molibdeno lydinių milteliai. 80% nikelio, 2% molibdeno, geležies lydinio dalelių yra suspausta į toroidinis formų. Medžiagos laidumas s svyruoja nuo 60µi į 173µi su standartine core dydžiai nuo 6.35 iki 58.0 mm. Didesnių pagrindinių dydžių yra nuo mūsų Genalex? įvairių toroid šerdys. Ritiniai yra padengtos epoksidine danga, kuri suteikia kieta išorinį paviršių su mažiausiai skilimo įtampa 500Vac. MPP ritiniai yra spalva koduojami tamsiai mėlyna.

Žinote Viena:Prašome apibūdinti pagal puslapio dydį pirkti, pagal dydžio magnetas pardavimo, vieneto mm (milimetrų), magnetinio teigiamus ir neigiamus nuokrypius, nereikia pirkti įsivaizdavo!

Du:Nuotraukos yra 100% natūra fotografavimo, dėl išorinių šviesos ir fotoaparato židinio nuotolis yra veiksnys, fizinių ir nuotraukoje gali skirtis, arba išvaizda spalvos, pavyzdžiui, produkto partijas, atrodo šiek tiek skiriasi, yra normalus reiškinys, netrukdo naudoti, nuotrauka tik nuoroda , prašome vyrauja natūra.

Tris:Žiedas yra trapi, būtinai patikrinkite, ar kai kurjerių paviršiaus magnetinio sveika, ir tada prisijungti, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Keturi:Sąžiningumas yra pardavėjas tradicinį supratimą apie dorybes pirkėjas. Jokių problemų, gali būti deramasi su bet kokių problemų gali būti išspręsta. Įsigytų produktų, jokių problemų, pirmą kartą kreipkitės į mus, mes padėsime jums išspręsti pirmą kartą.

Modelio Numeris MPP
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 28cm x 18cm x 5cm (11.02in x 7.09in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai